hits

ANBEFALING : Renseprodukter

Heihei!

 

Tenkte å skrive litt om mine renseprodukter som jeg har brukt dag og natt i over et halvt år nå.. Jeg har ganske sensetiv hud og har derfor slitet i mange år med å finne riktige produkter til min hudtype, jeg har derfor prøvd ut flere forskjellige merker. Men lykken fant jeg med ingen andre enn Biotherm - produkter:)
Vi vet alle hvor viktig det er at huden blir renset hver kveld før man legger seg. Jeg kan ikke huske når det var jeg sov med sminken på sist. To ting må jeg gjøre med engang jeg kommer hjem 1. Skifte 2. Fjerne sminke. Først for et halvt år siden kjøpte jeg meg Biotherm pakken som inneholder både rensemelk, rensevann og hudkrem( fuktighetskrem). Rensemelken og rensevannet har jeg fortsettet med til dagen idag mens fuktighetskremen aldri ble kjøpt igjen siden jeg ikke følte den hjalp huden min noe særlig.

 

Dette er da min renserutine hver kveld før jeg legger meg:


1.

Starter med å vaske huden med rensemelken.

2.

 


Også bruker jeg som regel enten å vente til huden blir små tørr selv elelrs tørker jeg med det med bomull også spruter jeg rensevannet på bomullet og fjerner sminke rester.

3.Denne skrubben fra Clinique bruker jeg kanskje en gang i uken for å fjerne døde hudceller og tørr hud i overflaten. Denne har jeg også brukt ganske lenge.. og er super fornøyd med:) 

 

Fikk en gave fra min kusine Viyan igår, en pakke som inneholder fuktighetskrem og øyekrem. Har ikke brukt det mere enn to dager, litt vanskelig å se resultat da.. men kommer nok til å fortelle om den skulle vise seg å være god;)Nå er det natta på meg snart!

 

Bruker du noen av disse produktene?

9 kommentarer

Nei, men de både så og hørtes bra ut!

Karina Isaksen: Try it out, kommer ikke til å angre.. OM du ikke bruker noen andre bruker da;)

Jeg har også veldig sensitiv hud og har også prød altfor mange produkter, men fant en ny serie fra Elizabeth Arden for ung hud. Anbefaler den også:)

Negldesignet: Oh.. takk for tipset;) er faktisk ei vennine som har sagt det samme om en serie fra Elizabeth for sensetiv hud. Vel, får prøve den også engang;)

Fine tips ;-) Liker biotherm godt!

Marit: ;) aldri vært så fornøyd med en produkt før;)

hei.. men jeg lurer på noe bruker du ikke fuktighestkrem, blir ikke huden din tørr?

Nora: Joda, viktig med fuktighetskrem. Har bare ikke anbefalt det samme med de produktene, men fuktighetskrem er et av de viktigste produktene for en fin hud:)

Skriv en ny kommentar