hits

Goodbye

Hei!

Da er den store dagen endelig kommet! Ikveld skal jeg ta farvel med hårfargen min og takke den for mange fine og kjedelige år sammen. Jeg har nemlig frisørtime imorgen! Gleder meg sykt mye til å forandre på fargen fordi jeg merker nå at jeg er skikkelig og da mener jeg skikkelig lei av håret mitt. Jeg må også inrømme at jeg er små stolt av meg selv som har klart å ikke farge håret på ett år. Det er jo utrolig bra, håret har fått pustet i fred og ro:). Jeg farget det så  ofte før at den hadde blitt helt utslit! Men et års pause er over nå, imorgen skal jeg ikke ha samme hårfarge!:D

 


Hvor ofte farger du håret?

24 kommentarer

Digger håret ditt nå eg <3

Lykke til! Har farget det noen ganger ja. og angrer så sykt. For HATER ettervekst, haha! Så skal snart farge håret mitt til den naturlige fargen.. :)

Jeg får det farget når det trengs. Som mest sannsynlig skjer i helgen, jeg må også forandre hårfrisyre, er så lei den jeg har nå. :)

Du som har så fint hår! <3

Du har så fint hår <3

smsofoto: Takk fine deg<3

Håret ditt er elsk!! Farget det alt for mye før, og det lider av det nå. I januar er det et helt år siden jeg farget det, men må vente til det er vokst helt ut nytt ..

Little Miss Sunshine: Det har jo du også!<3

Christina: Vet ikke helt om jeg skal farge hårfrisyre enda.. men skal nok klippe tuppene og. Skjønner enda ikke hvordan jeg har klart å ikke ta på den i et år haha

Du har fint hår:) hvilken farge skal du ha?

Nora: For å være helt ærlig, så vet jeg ikke enda. Jeg klarer aldri å bestemme meg og er kresen når det kommer til hår, får se hva frisøren anbefaler imorgen.. men eneste jeg vet er at jeg skal ha lysere:)

Jeg har faktisk bare farget håret en gang, hos frisør! Men skal prøve meg på hjemmefarging nå etter min neste frisør time, liten vits å gjøre det før :)

Marte Knutsen Haukeland: Hehe:) oioi da har vi være like flinke faktisk! Men jeg forstå det dessverre etter at jeg hadde drept håret mitt helt med hjemmefarging hah! Vent, er vært det.. litt greit med sånne hårpauser:)

Thea Emilie Finn: Håret ditt ser ganske tykt og frisk ut... anbefaler at du IKKE farger håret hjemme, ikke kjøp farge fra vanlige butikker ihvertfall. Det skader håret mye mere enn frisør farging fordi de man kjøper i vanlige butikker er mye sterkere stoffer i! Om du abslutt må farge det hjemme, så anbefaler jeg at du kjøper farge fra frisøren, koster bare litt mer, men mye bedre for håret;)

Takk for tipset, kanskje jeg skal gjøre det :) Ja, håret mitt er ekstremt sunt, får alltid skryt av det fra frisøren. Men siden jeg som sagt aldri har farget det og sjeldent bruker rettetang og liknende er det virkelig ingen sak og holde det slik! :) Men igjen, takk for tipset, vil jo ikke ødelegge håret mitt heller.

Thea Emilie Finn: Bra! Jeg viste jo ingeting om det før jeg hadde drept håret mitt helt! og jeg farget det ofte.. håret blir skikkelig tørr og skadet av butikkfarger:) så jeg vil ikke at du skal gå gjennom det samme haha! bare hyggelig:) som sagt, farge generelt er jo ikke bra.. men fra vanlige butikker er mest skadelig! Lykke til og gleder meg til å se håret ditt etter du har vært hos frisøren;)

Du er jo ikke den første som går i den fella for å si det slik, en venninne av meg hadde hår ned til korsryggen og etter en mislykket bleking brakk håret hennes bare av og hun måtte klippe det til det var i skulderlengde... Så det er absolutt ikke ufarlig å farge og bleke hår, selvom bleking er værst. Det gleder jeg meg også til, blir ikke før 10. desmber da. Har en fast frisør som jeg må ha, og hun er ikke ledig før da :)

Lykke til med frisørtimen, håper du blir superfornøyd :)

Lykke til, blir sikkert kjempe fint!

Gunn Karin Garte: Takk gleder meg!!:)

Lady August: Håper jeg og!:Dtakk

Veldig mange år siden jeg farget håret mitt, men ser at jeg må til frisøren selv og få farget det, pga en del grå hår som prøver å ta overhånd...hehehe . Masse lykke til i morra med fargingen :=)))

Amanda Theodorsen: Takk:):)

Skriv en ny kommentar