hits

HAIR UPDO: PARTY/EVNING UPDO (fest håroppsett)

Hej!

Sitter her og hører på Rihanna. Må si at jeg elsker henne og musikken hennes! Er hekta på hennes nye sang "Half of me" nydelig sang! Skal nok høre mye på henne senere ikveld når jeg er på trening. Ja, det blir trening sammen med mannen min rundt 19 tiden. Siden det ikke ble noe trening igår og heller ikke på fredag. Litt deilig og svært viktig å hvile også, det er først da musklene i kroppen bygges opp! Idag tenkte jeg å trene: Rumpe,lår, biceps, mage + kardio. Skal "drepe" treningsenteret idag, hihi.. Gleder meg!!! ( Det vil kanskje komme et innlegg senere om kveldens treningsøkt i bilder)

Nå, litt om håroppsettet: Denne er fra sist sommer når jeg var i bryllupet til broren min i Kurdistan (Duhok). Jeg syns den var så fin at jeg bestemte meg for å ha samme hårfrisyre både i  hans henna kveld og bryllupsdag. Den er perfekt for oss som danser mye og helst vil ha håret vekk fra ansiktet men samtidig beholde lengden på håret bak. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å ha den samme frisyren begge dagene, selv om det ikke helt er min greie å gå i det samme to dager på rad. Men som jeg også skrev tidligere så er det slik at, henna kvelden er bare en liten fest hvor gjestene består av familien til jenta og gutten. Mens bryllupsdagen består av mere enn 600 gjester. De få som så meg med denne frisyren i henna kvelden, mente at den var utrolig fin og overbeviste meg til å ha den i bryllupsdagen også. Jeg gikk med på det og er glad for at jeg gjorde det.

Da jeg la ut disse bildene i min forrige skjønnhetsgruppe på facebook, fikk jeg så utrolig mange fine kommentarer at det ikke var til å tro. Flere kunder kontaktet meg og ville ha det samme for bursdagsfest, bryllup, evning osv.

 

Henna-kvelden:

 

Bryllupsdagen:

 

Syns?:)

 

Gilan

59 kommentarer

Jeg synes det var fint:) kan du sette bilder av bryllupet til broren din . Fiksa du dama hans også

Syykt fint!:))

Hyggelig med kommentar tilbake!<3

UTROLIG FINT! skal prøve det ut på meg selv

Hapsa maalin: Tusen takk, gjør det;)

tusen takk dere andre også§:)

Rojin: Ja, jeg og min søster fikset dama hans også:) kan legge ut bilder av henne og endag:)

Blitt rett og slett forelsket i denne håroppsettet her "Sykt fint"

Kunne du ha lagt ut et innlegg om åssen du har satt opp håret/forklart det liksom. = )

DET VAR SICK! Kan du vise video hvordan du lager det? PLEASE! <3

Nydelig oppsett, likte sminken også :)

Har du naturlig slett eller krøllet hår foresten?

Kjempefin sminke og fy søren så pen du er! <3

Lena Nicoline: sier vel ikke du?:D Nydelig er du selv!:) <3 tilbake fra london btw? følger med bloggen din, skal på shoopingtur dit selv den 30;)

Amanda Theodorsen: Krøller;) tusen takk!:)

R0sey: Tusen takk! Ja, kan sikkert det.. men må skaffe meg riktig linse til kamera først -.-

Heles: Takk takk;) yeap, skal prøve:D

Camilla Lyding Egenes: Takk:D

fin blogg :)

Hyggelig med kommentar tilbake;)

aww, tusen takk søte <3 ja kom nettopp hjem faktisk! Bare å glede seg, nå har de fått victorias secret også :D Det eneste jeg syns var litt synd var at vi ikke fant sephora.. men de hadde mange bra sminkemerker på selfridges osv. også :D

Lena Nicoline: Så utrolig gøy, regner med at du har hatt en fin tur:) Gleder meg sykt til jeg skal reise, skal bo hos kusine som har bodd der i ganske mange år, da slipper jeg å bruke tid på finne butikker!:D gleder meggggg! Skal nok kjøpe masse sminke jeg og;)

Åå, da får du nok en fantastisk tur! Kos deg masse og shop til you drop :D <3

Hvordan klarer du å gjøre håret ditt slik?!

Det var utrolig fin!<3

oii, så fint :D det må jeg prøve en gang! er den frisyren vanskelig?

Sjukt söt tjej!

sykeste kurder <3 kan du ha et innlegg om demes bryllup i dag med en liten video og bilder?

sykt fint, var mannen din Dino med deg på bryllupet?

Hei Gilan ! Hadde du på samme kortek på begge dagene

Ååå Gilan så vakker du er blir nesten sjalu på deg:) kan du vise hvordan du sminker deg slik på video:)? Og det hadde hvert super duper om du kunne ha innlegg om bryllupet med bilder, spesielt når det er fra Kurdistan, det er så koselig:D

Hei gilan.

Bare lurer på om du kun har de røde klærne dine? Virker som du nesten bare bruker de.

Men ellers kjempe fin på håret! Og de rosa klærne skulle du heller tatt på deg på bryllupsdagen:) lurer litt på om det er noen frisør salonger i Kurdistan som du anbefaler for de som skal bli brud??

Veejiin: Har nok mange flere, men greia med de var at jeg hadde brukt det kun engang i Oslo, brukte det derfor til bryllupet til broren min også;) siden ingen hadde sett de der nede.
Tusen takk! haha jeg vet.. mamma sa det samme! Søsterene mine har åpnet kjønnhetsalong i Duhok no:) Jeg tørr ikke å anbefale andre jeg ikke har sett arbeidet til:)

Layla: Kan ikke love deg noe. Men det vil kanskje komme. jeg har enda ikke bestemt meg for hvilken look jeg skal filme først:) så vi får sE:) Kanskje, om jeg får tid:)

rojin berwari: Ja, elsker svart kortek:)

sonja: Nej:( han hadde nettopp begynt med jobb her og kunne ikke ta seg fri:(

june: Har dessverre ingen videoer fra dems bryllups.. men bilder vil kanskje komme;) Takk btw:)

E: Aw, thank you:)

irina hanssen: Ikke vanskelig om en ikke tenker vanskelig;) hihi

annialove: umm.. har sagt jeg skal prøve å skrive om det engang:D hehe takk!<3

Lena Nicoline: Thank you, trust me.. I´ll:D hih

Interessant at de har åpnet en kjønnhetsalong. Er det de søstrene dine som var på bryllupsbildene dine eller noen andre? Er det sånn vanlig salong hvor man går for å fikse håret og sminke eller? Hvor det er jo mange av i Kurdistan:?

Du er nydelig, og utrolig flink med sminke!!!

kan du lage en video der du viser hvordan du lager det? <33

Hehe, da skjønner jeg det :)

Åå, hvor i duhok holder de til? Så gøøy!

Du er MashaAllah kjempe pen og utrolig fink på hår og sminke! digger deg<3

Sara: naw.. tusen takk!:) <3

tusendeetasje: Ty:)

Veejiin: KRO heter stedet tror jeg. Agora beauty salone heter det:)

Anna og Christine: Tusen takk for det:)

Layla: Den holder til KRO, tror jeg. Du finner den nok på facebook også om du søker Agora beauty salone.. der kan du også kontakte de og stille de spørsmål:) Den ligger i Duhok.

Vært utrolig bra om du hadde laget video hvordan du har fikset håret, Skal selv til en bryllup i Kurdistan i sommer 2013 blir mye dans ( selvfølgelig pga onkels bryllup).

Hva heter kjønnhetssalong søstrene dine har åpnet? Sikker like flinke som deg :) Ville nok gjort alt å få deg til å komme å pynte meg til Bryllupet mitt ;)

Arin Jabar: Aha, gratulerer så masse:) Video for denne er jeg litt usikker på.. alle har jo sine " triks" og hemmeligheter haha.. dette er mitt.. flere har spurt om jeg kan selge ideen, men jeg har takket nei:) Så jeg håper at du og andre forstår det. Men jeg kan godt lage noe lignende engang:) Enkelt er det uansett:)

den heter Agora beauty salone, den kan du finne på finn også Facebook:) Så bra! hehe får se hvor du gifter deg hen da;)

hey! I LOVE this kind of style for a party! can you please please do a video tutorial or upload pictures of how you did it ! i was thinking of doing it for my henna night!, but i u dont know how to do it like yours ;)

thank you xoxo dilara

alice: Hei! Thank you for your comment, I´m not sure if I would have time to do this in those days.. i´ve alot to do, but i´ll see what I can do..:)

gilmakeup : thank you soo much! :) i really appreciated it! xoxo

sandra elinor

sandra elinor

ååååååååååååååååååååååååå oh omg den er dritt fin jo, plisss legg ut en video der du viser oss hvordan du gjør det, plisssss :D den er dritt fin jo :D

utrolig fint! kan du lage en hår video å vise hvordan du gjør det?

så har jeg et spørsmål til, har du kjøpt de kurdiske klærene dine i kurdistan eller har du bestilt på nette? btw : zor zor jwanit mashalla!

tara: Kanskje;)
De er fra Kurdistan:) Gelek gelek supas can:)

Skriv en ny kommentar