hits

PRODUKT ANBEFALINGER FOR HÅR

Hei!

Her sitter det en ny dusjet Gilan som har hatt en utrolig koselig dag! Kort om dagen min: Jobbet i 6 timer, så møtte jeg ei venninne som heter for Sozan. Utrolig søtt og snill jente som er til å spise opp. Vi har snakket så mye i dag at vi glemte bort tiden. Vi gikk først litt rundt i Oslo, så gikk vi å spiste på mitt favoritt sted Rise Bowl. Videre dro videre til en kafeteria å drakk en god å varm kaffe sammen mens vi snakket om alt og ingenting.  

KORT OM PRODUKT NUMMER EN:

 1. Sebastian penetraitt:
Det første produktet er en hårkur som jeg kjøpte sist jeg var hos frisøren. Den heter Sebastian Penetraitt. Perfekt for oss som har utslitt og tørr hår. Jeg har brukt den cirka 4 ganger hittil og er utrolig overrasket over hvor god den er til tørr og skadet hår. Jeg ville spesielt anbefalt denne til jenter som har skader fra kjemiske behandlinger og varmeverktøy. Kan også være ganske god for hår som er naturlig krøllet, for som regel så er krøllete hår ganske tørre. Denne produkten er styrkende og gir masse pleie og næring til håret.

Denne kan kjøpes på alle frisørsalonger (tror jeg) og koster rundt 350 kr.

 

PRODUKT NUMMER TO:

2. Tangle Teeze hårbørste:

Jeg har tidligere brukt flere forskjellige børster som jeg ikke helt har vært 100% fornøyd med. Men denne karen som ble med hjem idag er utrolig smart laget. Jeg har aldri i mitt liv børstet håret mere smertefri enn ikveld, da jeg prøvde denne. 

Jeg hadde sett anbefalinger om denne på nettet før, men tenkte det bare var skryt som alle andre reklamer. Alle vi vet jo hvor vondt det er å gre hår som er flokete. Dere jenter med langt og krøllete hår vet helt sikkert hva jeg snakker om. Med denne børsten slipper du å få det vondt! Det beste med den er at man kan børste håret både når den er vått og tørt, men jeg personlig anbefaler at dere bruker det til tørt hår siden vått hår lettere kan bli skadet. Dere kan gjøre slik som jeg gjorde i dag, gre håret før du dusjer. Så slipper du 1. Å miste så mye hår over alt i badekaret og 1. Det er bedre for håret at man ikke grer når den er vått.

Det som gjør denne børsten mindre skadelig for håret er at den har myke gummi tenner på to forskjellige lengder, som løsner flokene og retter håret godt ut. Uten at det skades, dette er et produkt jeg helt sikkert kommer til å anbefale til alle jenter! 

Denne kan kjøpes på flere steder, jeg kjøpte det fra Lucky Duck på Oslo city. Den koster 170kr :)

Tangle Teezer, Where have you been all this years?!

 

 

Har du brukt noen av disse produktene? hvis ikke har du prøvd andre som du vil anbefale?

18 kommentarer

har hårbørsten, elsker den!

Matilde Bang: Utrolig bra børste hva;)

Tangle Teezeren elsker jeg! Har den selv og har hatt den siden januar elns. Verdens beste børste!

Fin anbefalning! :) kos deg videre!

god jul :D <3

Marie Hansen: Tusen takk!:) Til deg og dine også<3

Kristine: I know.. kjipt at jeg ikke oppdaget den før idag! haha.. men men..den kommer nok til å være hjemme hos meg mange år framover nå.

Kjøpte den til lillesøsteren min, og angrer på at jeg ikke kjøpte en til meg selv. Den beste børsten jeg noen gang har prøvd. Håret mitt ble utrolig mykt og glatt. Må skaffe en slik selv snart.

Ønsker meg en tangle tezer :)

Har børsten! Klarer meg ikke uten den nå...hihi! :-) Morrocan oil-oljen er super!

så bra anbefaling :D sebastian produktene er veldig bra! :D

Jeg har ikke brukt den første, men jeg skal skaffe meg tangle teezer hvis jeg ikke får den til jul da. Den koster 140 kr på enklere liv på liertoppen faktisk. Er ikke så stor prusforskjell da.:)

Christina: Åja, viste ikke det;) ..er som sagt ikke så stor forskjell! Du må ihvertfall ha den ! :D

irina hanssen: I knw, magiske produkter;)

lotteisabel: Hihi i knw, min lille fav nå den! .. Bruker en som heter fo Diamond jeg:)

Multi2ne: ser den;) håper at du får det da:D

jentamedme: Mhm, ser den. Denne skal jeg nok kjøpe flere av å gi til venniner med langt hår;D

Charlotte H.Edvardsen: ;) mhm! Ur gonna loveit!

Skriv en ny kommentar