hits

LOOK OF THE DAY: Elegant evning/bridal updo.

 

Dagens look har jeg laget for et par måneder siden. Modellen er min kollega Kasia. Hun har utrolig mykt og glatt hår- et mareritt når man skal sette det opp. Derfor valgte jeg å  prøve meg på henne, siden det er flere som har rett og myk hår. Jeg gikk for en oppsett som kan være noe til den elegante bruden. Eller som også kan være en oppsett for fest/bursdag osv.
Sminke litt mer gammeldags, jeg ville prøve 60-tallets sminke, med tykk eyeliner line og freshe lepper.
Tok også en del fine bilder etter at vi var ferdig. Håper at dere liker de.

 

For de som lurer på om man kan lage en større versjon av denne: Det kan man, slik at "ballene" bak blir litt større, finere for brud med sjlør eller for skoleball eks:)

 

Modell: Kasia
Bilder tatt av : Meg


Syns?:)


12 kommentarer

Så utrolig nydelig! :)

ble utrolig fint resultat :)

jeg likte den ikke, det var som å se en normal person som er akkurat våknet fra en tong morgen.--- kan du ikke heller vise sminker som arabere? du vet det med eyeliner osv? farge øyelinjene helt med dipliner og eyeliner :D .. svart er nydlig make up :)

amanni: Smak og behag min venn, ikke alle er like glad i å male ansikte med sminke heller:) noen vil gjerne beholde den naturlige delen av seg også. Har aldri hatt så mye bruk for det, men kan sikkert komme med en slik look også endag.

Christina: Takk for det:)

VillaVerolu: Tkk for det:)

Kristin Milde: Tusen takk:)

irina hanssen: TAKK!:)

Skriv en ny kommentar