hits

NEW INN + PRODUKT ANBEFALING!!

Hei og god morgen alle fine!

Ville kjapt dele bilder av den nye highlighten og concealeren jeg har kjøpt fra Makeupstore med dere. For å være helt ærlig så var jeg ganske skeptisk til makeupstore sine produkter. Vet du hva? Så ille er de faktisk ikke likevel. Jeg var å sammenlignet de med Mac sine, var så vidt en kunne se forskjell. Spesielt når det gjald highlighten. Mac sine concealer er kanskje enda min favoritt av de to merkene, men den fra Makeupstore fungerer ganske bra den også! Billigere enn Mac sine produkter er de også;)

Jeg kommer til å legge ut bilder av meg med og uten highlight senere idag, slik at dere ser hvor stor effekt det har. Det samme med concealer, skjønner enda ikke at noen klarer å sminke seg uten å bruke concealer!!Det finnes forskjellige fargevarianter av både concealeren og higlighten. Highlighten kan en selv velge om det er varmt eller kaldt tone en ønsker.En concealer derimot, er en produkt som skal dekke arr, mørkeringer under øynene og ujevnheter i huden. Det er derfor svært viktig at man vet hvilken farge gruppen man tilhører. Har du eksempel blå aktige ringer under øynene, så kan du gå for en oranje-gull concealer som da vil gi best effekt til blåe ringer. Om du føler du har litt mer lilla ringer under øynene, så kan du gå for å en litt mere gult tone concealer for best resultat. Slik som jeg gjorde.
Det viktigste er at concealer du velger er lysere enn foundationen du bruker.

Bruker du produkter fra makeupstore? hvis ja, hva?
-Gilan
Blogges senere;)

22 kommentarer

Liker! Hadde også trengt sånn :)

Nice! Jeg har ikke prøvd noe fra makeup-mekka faktisk :o

hmm makeup mekka? men de produktene på bildet ditt er fra makeup store

har ikke prøvd noe derfra, men kanskje en gang i tiden :)

aldri prøvd den, kanskje jeg prøver den:)

Vet du, det skjønner ikke jeg heller. Concealer er et MUST, uten den er det kriiiise. Bruker den både under øyne, på sidene av nesen og over øyenbryn.

Gleder meg til å se med og uten bildene, har ikke prøvd noe fra make-up mecca. Hvilken fra Mac er det du har? Har faktisk ikke prøvd den enda :)

Amanda Theodorsen: I know! Bruker egentlig bare rundt øynene for hverdagen, men som sagt.. klarer meg ikke uten concealer heller.

Ble dessverre ikke bilder ikveld, orker ikke å overføre de x) det vil sikkert komme imorgen.

Kariink: Det syns jeg du skal gjøre..:)

Christina: Ikke sant;) funket grei den:)

Anonym: Haha, har rettet på det nå, skrive feil fra meg. Takk;)

Marit: På tide kanskje;)

Siw: Gøy å "oppdage" sånt.

makeupstore er et kjempebra merke, også er det rimelig i pris ;D

Skriv en ny kommentar