hits

HAIR UPDO: Romantic bride hair updo

God morgen fra London. Håper dere har sovet bedre enn det hva jeg har gjort. Planen var å sove til i hvert fall 11, med tanken på at vi la oss 3. Men jeg våknet 10. Tror jeg. Snart skal vi spise frokost så gjøre oss klar til å gå ut. Som jeg skrev i går kveld også, planen er å ta Oxford street med storm i dag, hihi. Hvis ikke regnet tar oss da! 

Det bildet jeg deler ut med dere nå er fra en brud test dag som jeg hadde for en stund siden. Syns oppsettet ble veldig fint og velger derfor å dele den med dere også! Dette oppsettet kan også brukes for blant annet ball.Vil også med det samme ønske alle dere et godt nytt år, om jeg ikke skulle rekke å skrive mer i dag. Håper at dere får koset dere masse der dere er og . Pass dere for fyrverkeri;)

 

Godt nytt år!
-Gilan

14 kommentarer

åå :-) så utrolig fin frisyre! :-D

ha et godt nyttår du også :-)

Fint! Godt nytt år!

fin frisyre godt nyttår!!♥:))

Enjoy, jeg kommer i morgen! Kanskje vi treffes på Oxford, hihihi!

Kjempe fin frisyre :)) Riktig Godt Nytt År <3

Fint! Godt nyttår! :-)

Så fint! Håper du får en super kveld :-)

kjempefint <3

åååå, kom over bloggen din nå...utrolig nydelig og flink du er..:) Kan du vise hvordan du lager håret på bildet? lille søster skal på ball om noen uker og vil gjerne hjelpe henne ved å fikse henne på håret:) Håper du vise, kos deg masse i London:))

Anonym: Hei hei! tusen takk! Det kan jeg dessvere ikke gjøre. Ikke nå ihvertfall har dårlig med tid og trenger ny kamera. : /

Skriv en ny kommentar