hits

HAIR: ELEGANCE EVNING UPDO

Starter gjerne dette innlegget med at jeg er ubeskrivelig glad for at vi vant 5-0 mot Norwich, lykke! Skal egentlig lage mat nå snart, men før det tenkte jeg å dele dette bildet av oppsettet jeg hadde prøvd på min søster for en stund siden. Denne er perfekt for både ball, bryllup og andre annledninger, elegant er den! Her får dere bilde med engang, så skal jeg fortsette den fine lørdagen videre sammen med verdens beste mann og LFC fan, Dino! YNWA!


Modell: Rezan

Syns?

-Gilan

8 kommentarer

wow! så nydelig oppsett!! :-D

Det er kjempefint :)

wo0o0ow nydelig <3

Hei kjære deg. Må bare få sagt at du er utrolig flink til å style hår! Er helt sikker på at du bare komemr til å bli større og større innenfor dette emnet. Bare vent. under et halvt år så har du så mange kunder at man må booke deg flere måneder før du har en ledig time hehe.

Jeg bare lurer sånn skikkeliiiiig mye på hva det er for krølltang du bruker når du krøller håret ditt skikkelig? Sånn når du har stort, fint og krøllete hår. Var en som spurte deg om hvordan du fikser de krøllene dine, og da sa du med en tynn krølltang. Hva mener du da? Hvilket merke er det osv?? Det hadde vært utrolig snilt hvis du fortalte meg det, har seriøst kjøpt tre krølltanger nå, og jeg får fortsatt ikke sånne krøller jeg vil ha..:( Altså sånne krøller du som oftest har..

Bee: Hei du! Må bare si at kommentaren min gjorde dagen min enda bedre! Tusen takk for så mange fine ord!

Greia er, jeg har mange forskjellige krølletang.. og har krøller selv, og som regel så er det sånn at jeg noen ganger krøller håret over mine egne krøller.. og da får de ganske fin volum, noe ei med ganske rett hår ikke vil se samme resultat av eks. Men, Krølletangen jeg bruker for å få lit mere markerte krøller er den fra OBH "sylen"tror jeg den heter. Det er en type krølletang med smalere ende en de vanlige. Det finnes flere forskjellige av samme type, men OBH eller den jeg har som er fra OBH er en av de billigere alternativene! og utrolig bra er den! Tror den bare kostet 250kr.. INGENTING for en så god krølletang:)

irina hanssen: Tusen takkkkk:)<3

Til alle dere andre søtinger også! KLem

Skriv en ny kommentar