hits

- NEW INN -

God gode morgen kjære dere. Er kanskje litt for sent å si det, men været er jo så fin i dag, at det enda føles som en varm og deilig sommermorgen! Tenkte forresten å dele det jeg kjøpte i Trondheim med dere. Var egentlig bare to ting, et par sko og en topp fra Zara. Planen var slett ikke hopping, men Gilan + Jilan + Gulizar søsteren min ute i byen, betyr bare en ting: SHOPPING, Hehe.

Som kanskje ganske mange av dere har merket, så er jeg rett å slett avhengig av disse platåskoene. Jeg har de i mange forskjellige farger og fasonger. Når jeg så disse, måtte jeg kjøpe de siden det andre paret jeg har begynner å bli gammel. De skal nok kastes nå, Det jeg likte med disse skoene var først og fremst bunnen og skinnet som skiller seg. Grunnen til at jeg har gått i paltåsko i så mange år er først og fremst fordi Jeg ikke klarer å gå i flate sko. Må derfor ha noen behagelige hæler, hvor jeg ikke ser dødssliten ut etter 2-3 timer. Disse er veldig save, jeg har tidligere gått i slike nesten en hel dag, uten noen problemer.

Vi tok også turen innom Zara i Trondheim, fordi Jilan skulle prøve en jakke. Da så jeg denne råkule toppen som jeg ikke kunne la være å kjøpe. Eller, min søster kjøpte den for meg fordi hun stå først i køen hihi.

Har du kjøpt klær eller sko i det siste? Hvis ja, hva og fra hvor?
-Gilan

24 kommentarer

Åååh så utrolig fine sko! Heldiggris :D

Digget skoene!

Les min anmeldelse om Estee Lauders foundation her:

http://saraads.blogg.no/1361885965_anmeldelse_este_laude.html

sykt fint sko hvor de fra?

Elsker skoene! Skjønner hvorfor du liker de så godt :):)

Så fint :) Elsker skoene!

så herlig innkjøp! :-D

Så fint! :)

Virkelig elsket skoene!

Utrolig fint innkjøp, digger skoene!

TUSEN TAKK JENTER, JEG VET.. Disse skoene er my true friends <3

Utrolig kule innkjøp! :)

Åååå såå fint :D <3!

utrolig fine innkjøp!! :D

fin sko, hvor er fra, hvor my kostet den?

digger toppen og skoen <3 <3

Skriv en ny kommentar