hits

Håret mitt etter frisørbesøket!

Flere og flere har spurt om jeg har farget håret, i de to siste dagene. Mange spurte meg påTV2 også i går, siden de mente det så mørkere ut på bildene. Jeg hadde heldigvis frisørtime foregår, så jeg slapp å vise meg frem med etterveksten. Noe av det verste jeg vet om! Men, jeg er super duper fornøyd med det Nazdar gjorde med håret mitt. Jeg ville egentlig ha det så lyst som dette første gangen jeg farget eller strippet det lyst. Men fikk jo aldri det jeg egentlig ville. Så, nå vet jeg hvor jeg skal og hvem jeg skal anbefale om noen eller jeg skulle trenge farge eller klipp! :D Tror mange av dere som så meg på tv i går la merke til at det var noe andreledes med meg, de nye strippene er mye lysere enn det jeg hadde i første omgang for en stund siden. Gleder meg til å rette det ut og se om det vil se like bra ut som når jeg har krøller!

Syns?
-Gilan

28 kommentarer

Jeg syns det ble kjempefint! ;)

Veldig fint! Så deg på tv en senere :) Så flott at du tør å stå frem og slikt :)

Ikke rett det ut, Du har superstilig hår sånn som det er<3

Nydelig, må si at Nazdar er virkelig utrolig flink med dette <3

det var kjempe fint :))

Utruleg vakker <3 elsker håret ditt, har du naturleg vakre krøller eller bruker du krølletang/bølgetang? i såfall hvilken :) ?

du er Nydelig.

Hei! Vi har en spørreundersøkelse om blogging akkurat nå. Det er 8 spørsmål som skal besvares, og alle som svarer, får et gavekort på kr50 som takk for hjelpen. Håper du har lyst å være med :-)

Hei Gilan

gratulerer med at du var på tv2 og alt, du er jo kjempe flink så det var ikke sjokk at du fikk den sjangsen!

men det er en ting jeg vil si; du har rett i det at utenlandske jenter ikke tør å blogge men jeg mener at det er utenlandske jenter generelt, og ikke bare muslimske utenlandske jenter. Grunnen til at jeg reagerte på dette var at Islam allerede får så mye kritikk.

Ååå så nydelig!!! Elsker ditt hår din makeup og alt<3

Heisan! Må bare si helt først du har en dødskul blogg. Så ville jeg bare tipse deg om denne veldig kule konkurransen som er nå; du kan vinne så mye energidrikke du vil i et år. For meg er denne kjempe bra. Fordi jeg er helt addicted til energi drikk.

Anonym: Tusen takk for det !
Jeg har ikke sagt muslimske jenter, det finnes mange kurdere, iranere, afganere som ikke nødvendigvis har islam som religion som da sliter med samme problemet:) Det er ikke riktig å si islamske, for det har jeg aldri sagt:)

mona: Tusen takk! kan si deg at 85 % av disse krøllene er mine.. hehe, resten har jeg freshset opp med en OBH krølletang, den som er smalere på enden:)

Ole Stokke: Tuuusen takk for det:)

Meera Komenterer alltid tilbak: hihi okey!

sylviasitt: Tusen takk for det vennen, skjønner ikke hvordan jeg klarte å si ja til det hihi

TUSEN TAKK TIL ALLE DERE ANDRE OGSÅ<3

du har så nydelig hår!! vakre deg!

irina hanssen: Tusen takk for det søte deg:)

KatinkaM: Thank you:)

Nei, det går jo så veldig mye energi og styrke til sånt! Så jeg er kjempe imponert. Og så flink du var foran kameraet og slik :D

sylviasitt: MHM! hehe, takk for det!!!:)

Skriv en ny kommentar