hits

NEW INN

Husker dere innlegget jeg skrev i går om at jeg hadde kjøpt ny sminke? Jeg tok bilder av produktene rett før jeg la meg så nå kan dere se hva jeg har kjøpt. Jeg ville først og fremst kjøpe en foundation og en pudder, som har god hold og gir fukt til tørr hud. Min nydelige venninne Avin, som jobbet på Kicks i går, anbefalte meg denne foundationen og pudderen fra Smashbox. Foudantionen skal være perfekt for blant annet photoshoots og film. Det er hva jeg trenger, siden jeg skal lage flere sminkevideoer og tar bilder nesten hver eneste dag.

Jeg prøvde de på meg i dag og må helt ærlig innrømme at disse produktene er akkurat slik som min vennine fortalte om. Jeg hadde med kamera for å ta bilder og legge det ut i dag. Men når er det glemske meg husker på småting som USB kabel? Anyways, kan sikkert komme med bilder senere i kveld! Jeg elsket det! Jeg så enorm forskjell fra det jeg bruker sånn ellers fordi at jeg er veldig dårlig på å bruke pudder over fondation. Gleder meg til å vise bildene til dere!


Jeg fikk også med meg småe testbabiser fra Dior. Jeg har enda ikke prøvd de, skal nok fortelle dere mere om det senere.

Nå skal jeg på date med ei nydelig jente. Mere om daten, vil også komme senere:D Dine planer for ikveld?
-Gilan

11 kommentarer

Fine ting! Dior pallette var kjempe fint! <3

mariacb: I knowww:D hih gleder meg til å prøve den!

Vurderer å kjøpe foundationen og pudderet, kor mye det kosta? :)

Gilan <3 Håper du kan lage en video hvor du viser hvordan man skal legge foundation og concealer og eventuelt fortelle hvilke produkter/ merker er bra, og verdt å bruke penger på :)

Åååå du er så nydelig! Elsker bloggen din! Glad for at du likte produktene søte deg! Kommer til å savne deg også:-( Vi må møtes når jeg er tilbake! Muwah <3

Avin: Og jeg digger deg<3 jaaa! <3

Sara: Ja! det kommer det også!! Men ikke før april:D

Henriette: Tror det kostet rundt 600kr til sammen!

Skriv en ny kommentar