hits

Uvant

Det var uvanlig å høre meg selv på radio. Samtidig som det var utrolig gøy! For dere som gikk glipp av intervjuet og som ville få det med seg, kommer jeg til å legge den ut når jeg får opptaket. Jeg syns selv at radio intervjuet gikk mye bedre enn Tv2 innslaget.

Nå skal jeg sove snart, for i morgen skal flinke meg begynne på trening igjen! Jeg har ikke fått trent på cirka 3-4 uker og er mer enn klar til å gå på treningssenteret i morgen og la svettet springe fra meg! Kommer selvfølgelig ikke til å ta helt av siden jeg ikke har trent på flere uker nå, men det kommer til å bli deilig...så deilig! Å tenke på at jeg skal opp to timer før jobb for å komme meg på trening, er veldig ukjent for meg. Men, det er den eneste tiden hvor jeg faktisk kan trene. Natti natt nå!Fikk du med deg intervjuet?
-Gilan

8 kommentarer

Må ha vært kjempespennende! Du er forresten utrolig pen!

nei jeg fikk dessverre ikke m intervjuet, men vil så gjerne skje... men hørte deg på radio idag =)

fikk med meg intervjuet :-D hihi :-D du er så vakker :-D <3 sov godt og god natt <3

ja, du er utrolig flink <3

Hei kjære Gilan,

har et spørsmål håper du kan svare meg.

Jeg er ei jente på 16 år, har et vedlig fint hud, bare med litt arr her og der i ansiktet, jeg har begynt å bruke founadation i ca 11 måneder nå. Er det farlig å bruke det? ødellegger det virkelig huden min? hva kan skje med huden min?

Klem:)

flinke :) ha en fin treningsøkt :D

Halla! Skikkelig flott side du har! Bare måtte si det xD.

kurde: Hei du, nå husker jeg ikke helt om jeg har svart deg. Men, er nok vanlig å bruke det. Men jeg ville anbefalt deg Id, siden den ikke er like dekkende og tett som foundation. Det verste som kan skje, er nok det at hunden ikke får puste riktig, når den trenger det mest, i den alderen du er i.

Skriv en ny kommentar