hits

My bestie outfit

Hei alle dere fine. Så fint at det plutselig begynte å snø der ute.. NOT. Jeg måtte komme meg hjem fra jobb fordi jeg rett og slett ble verre enn hva jeg var i går kveld og i morges. Har tatt en del paracetter, men det har ikke hjulpet meg noe særlig. Så jeg får bare holde meg hjemme og passe på at jeg ikke blir verre men bedre. Tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg!
Nå, for å ha fokuset på noe helt annet, så tenkte jeg å vise et par bilder av Asma´s antrekk med dere. Disse bildene har jeg tatt av henne for en uke siden og nå som jeg så  gjennom de igjen, fikk jeg kjempe lyst til å dele de med dere. Jeg elsker måten hun setter klær sammen på. For dere som ikke vet hvem det er så er hun: min bestevenninne, vi har vært bestevenninner i over 7-8 år nå. Hun begynte med hijab helt frivillig for 1-2 år siden tror jeg. Siden da har hun klart å kle på seg mye finere og har renere stil enn det hun pleide å ha. Hun kler hijab så godt også, så hun er definisjonen på perfekt i mine øjne, som våre danske brødere sier hihi.


Hijab: Iran// Jakke: Zara // Veske: Sverige // Sko: Brandos.no // Bukse:  Zara// Sjerf: Gina//

22 kommentarer

Åhi, ille fin hun vaaaaar

Venninna di kjører stil uten tvil. Utrooolig vakker er hun også, det må du si til henne!:)

Pen jente! Kos utdanning har vennen din? Er hun gift?

Anonym: Hun skal begyne på univ, til høsten:) ugift:)

Anonym: Tusennn takk for det:)

Noor: hihi, takk for det:)

Johanna Sollund: Tusen takk !

Julie Almestad Sævik: Tusen takk!

awww tusen takk alle sammen :)

Takk jenta mi Gilan elsker deg malakam <3

Älskar hennes hijab style!!! väldigt fin :)

Marit: Tusen takk!

Narin: Ikke sant;)

Kjempefin antrekk! Likte jakken hennes veldig godt :)

Tenkt på å bruke hijab du å en dag? :) Isåfall hva hadde Dino syntes om det? Btw; Heter han Dino eller bare noe du kaller han? ^^ Forrestn; dere er inspirasjons-parret ♡ Gelek canen!

Anonym: hmm.. har faktisk tenkt på det.. Dino hadde nok respektert mitt valg:) Han heter farid men jeg kaller han for Dino. Tusen takk vennen<3

Skriv en ny kommentar