hits

New inn

I forrige uke på fredagen, brukte jeg litt av tiden min på å shoppe et par ting i Oslo. Noen av produktene skulle være til brude jeg hadde i går. Resten var for meg. Noen av produktene er de jeg har kjøpt og brukt tidligere mens andre kjøpte jeg for teste ut og se om de var like gode som anbefalingene.

Denne øyenskyggen fra MAC som heter Nylon, er et av mine favoritt øyenskygger og et produkt som jeg ikke klarer meg uten. Denne kan brukes som øyenskygge og highlighter. Noe jeg bruker på meg selv nesten hver eneste dag og på kundene mine.

Husker dere de andre produktene jeg hadde kjøpt i forrige uke, med smashbox foundation og pudder? Jeg kjøpte en ny pudder fra Smashbox på fredagen i medium farge, for bruden jeg skulle ha i går;) Dette pudderet er nok et av mine favoritter også akkurat nå.

Turen gikk selvfølgelig innom Bobbys Hair & Cosmetics også. Jeg pleier vanligvis å kjøpe hårprodukter derfra og ikke fra butikker som h&m osv.

Har du eller bruker du noen av disse produktene selv?

GIlan

19 kommentarer

Nei, bruker ingen av dem! Men kanskje jeg skulle prøve?

utrolig flotte innkjøp! :)

Hvor mye kostet den øyenskyggen/highlighteren? Og hvor ligger bobbys hair & cosmetics? :-*

Mange fine innkjøp :P

Fine :-) Alt fra MAC ser så delikat ut!

Nice :)

Viktoria: I know;)

Rebecca: Tusen takk;)

Arusa: Det koster 160, men om du bare skal ha "påfyll" så koster det 120 om jeg ikke tar helt feil. Den ligger på karl johan:) . eller søk på google, haha, der får du rett svar!

Edel Kristina: Why not;)

Takk alle dere andre også;)

Heisan! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med misfargede tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avblogggere og høre mer om hva de mener om produktet vårt. Alle som deltar vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv :-) Registrer deg nå og så poster vi det i løpet av dagen!

Nei, bruker ikke noe av det selv, men hørt mye positivt! :-) Muligens få testet det ut :-) Flotte innkjøp!

Skriv en ny kommentar