hits

Dette gleder jeg meg til!

God morgen dere. Tusen takk for alle de tipsene jeg fikk av dere på forrige innlegg! Jeg skal gå gjennom alle for å se hva som er best og ikke, lese litt om de forskjellige på nettet også kanskje før jeg eventuelt kjøper eller bestiller.
Senere i dag skal jeg møte min aller beste venninne Asma, vi skal på en shoppings tur siden jeg ikke fikk kjøpt noe i går. Det går som regel bedre og penger blir fortere borte når jeg går ut med Asmaen min enn med noen andre. Hihi, planen er i hvert fall å få kjøpt et par sko i lyse farger, et par bukser i beige toner og en vår jakke kanskje? Jeg har jo ikke orket å dra innom butikker i det siste på grunnen av jobb, men i dag skal jeg nok klare å ta igjen de ukene. Asma, om du sitter å leser det her nå så anbefaler jeg deg at du enten tar på deg behagelige sko eller tar med deg et ekstra par, fordi i dag skal føttene vår være med på mye. Etter shoppings turen skal vi få i oss god Asiatisk mat, noe jeg gleder meg mest til! Så, dette er min dag i ord, bilder vil nok dukke opp senere i kveld eller i morgen;)Når var du på shopping sist??
-Gilan

 

5 kommentarer

Lenge siden jeg var på shooping for jeg pleier og handle mest på nett :D Håper du får en fin dag ellers :) Fint bilde :)

Hehe gleder meg, skal massere føttene med oliven olje da kan vi gå såååå myyeee vi villl lolz <3

Kos dere!

sist gang må nok være på lørdagen, da vi i Trondheim hadde Toilldag! hihi gøøøy :D og stress....

så opptatt på jobb.. at d bli stortsett nettshopping :-/

åå, så koselig da :-D du er så pen, vennen <3

Skriv en ny kommentar