hits

HOME

Hjemme hos mor. I dag har jeg hatt en lang dag, jobbet først så kom jeg og Dino hos mamma for middag. Kvelden har vært utrolig koselig, siden min store søster også kom over med barna. Vi er her enda og vil egentlig overnatte her, men det kan jeg dessverre ikke siden jeg har en kunde i morgen tidlig! Da må jeg nok hjem og hvile, pakke sminken og finne veien til salongen i morgen! Jeg har ikke vært der på cirka en uke nå, siden jeg har hatt mye annet å gjøre. Blir godt å se Nazdar igjen og ikke minst de forandringene de har gjort i salongen!:D
God natt<3
-Gilan

 

8 kommentarer

Høres ut som en koselig kveld <3

Fine bilder :-)

Ha en fantastisk påskeferie :D

Mashala Aura er såå søøøt <3

kos deg masse og hils alle <3

Ah, utrolig søt! Ha en fortsatt fin kveld!

Hei gilan. Jeg lurte på noe jeg har svart hår, så jeg tenkte å farge den til brun. Har du noen tips kos hår farge det paser til sommer? :)

det ville ha vært veldig fin, om du filmer engang hvordan du styler en ektebrud både make up og hårstyle, så vi får et inntryk av det, og blir med kjent med deg og jobben din, det ville ha vært veldig fin om du kunne gjøre det. =)

hello: Har faktisk selv tenkt på det her før.. Men det er jo å finne bruden som vil være med på dette;) .. de er jo som regel veldig stresset fra før av.. men likte ideen!;)

Anonym: Man skal jo se mest mulig naturlig ut både på ansiktet og håret når sommeren nærmer seg. Nå har jeg ikke sett deg, men jeg tror lysbrunt - brunt hadde vært pent;=

Skriv en ny kommentar