hits

I'm doing it again

Yeap, i dag var jeg hos Gull Hår frisørsalongen. Da bestemte jeg meg for å farge håret, eller ta etterveksten. Resultatet er ikke helt synlig enda. I morgen skal jeg tilbake dit for å fortsette prossesen og klippe håret. Har bestemt meg for å klippe en god del siden det er veldig tørt og glansløs. Nå skal jeg møte Dino, jeg skal kose meg. Kos dere!;)

16 kommentarer

ÅÅÅ! Så kul blogg! Elsker bloggen din! Stå på! Men jrg lurer på on du kunne kommentere på min siste innlegg? Takk SØTA!! =D

Alltid godt å få farget etterveksten :)

Spent på bilder da klipp, farging og alt er gjort - kos deg resten av kvelden :D

åå, du er nydelig <3

Hei fine du!

Vet ikke om du har skrevet det før eller ikke, men hvor ligger Gull Hår frisørsalong, og er de flinke? Pleier du alltid å ha samme frisør? Jeg er så utrolig redd for frisører, har hatt så mange dårlige, selv om jeg har gått til "dyre" frisørsalonger for å være på den sikre siden så har jeg blitt misfornøyd. Ikke nødvendigvis fordi jeg er kresen, men faktisk fordi jeg har fått et helt annet resultat enn det jeg har vist de når jeg har tatt med bilder. wææ..

Klemmer:)

Gilan kan du legge ut videoen

Ny leser!: Vennen, jeg har for mye å gjøre til å tenke på videoen akkurat nå. Jeg legger den selvfølgelig ut når den er klar til å bli vist. Jeg har ikke rukket å klippe den ferdig.

Gerd: Hei du, Den ligger på youngstorget:) Egentlig ikke, jeg har ikke vært hos frisøren så ofte, utennom de siste årene. Men henne jeg jobber med nå, kommer nok til å bli min faste frisør fremover:)
Det skjønner jeg godt og jeg kjenner flere med samme situasjon, Du får ta turen innom salongen vår og prøve oss da vet du:D

Klem

Maria: hihi, tusen takk:D

studentfruen: Ikke sant:D
tuuusen takk, håper du har hatt en fin kveld:)

Adobefail: Tusen takk vennen:) det kan jeg klart:)

Gilan vill bara tacka för en underbar blogg. Du inspirerar varje dag. Du har bland annat fått mig att inse att livet är kort och att man ska ta chanser här i livet. Du berättade att du hoppade av skolan och hittade ett jobb. Jag har länge studerat och för ett tag sedan märkte jag att det inte var något för mig. Jag studerade bara för att alla andra gjorde det och för att göra mina föräldrar glada men det var inte jag. Jag vet att jag inte vill studera just nu. Därför hoppade jag av skolan och satsade på något som jag brinner för och det är frisöryrket. Jag jobbade på ett cafe i ett 2 månader och fick pengar av mina föräldrar och sparade då pengar till att börja på en frisörutbildningen som jag just nu studerar på. Jag känner just nu att jag är där jag ska vara.

Vill bara ta en stund och tacka dig för att du berättar hur viktig det är att göra det man älskar. Vill även tacka för en jätte fin blogg. Du är verkligen en bra tjej med fötterna på jorden. Detta är bara början för dig. Du kommer säkert att bli jätte framgångsrik inom skönhetsvärlden. Kram

gleder meg til å se resultatet :)

narin: Du fortjener en lang svar du.. svarer deg mest sannsynlig i eget innlegg..

<3

Skriv en ny kommentar