hits

Ingen søndag her nei

14.04.2013 - 11:47 Én kommentar

SPÊDE BAŞ HEVALAN

(God morgen venner, på kurdisk)


Jeg vet, det er søndag i dag og slik som jeg og kanskje mange av dere kjenner meg, så burde jeg egentlig være i drømmeland nå. Men det ble dessverre ingen fri dager på meg denne helgen. Foregår og i går hadde jeg to brud tester for sminke og hår, i dag har jeg enda ei! Så, om det ikke var for sminke og hår hadde jeg aldri jobbet på en søndag. Men, det her er jo noe jeg vil jobbe med i fremtiden og må derfor jobbe dag og natt for å komme meg ditt jeg drømmer om. Så søvn kan bare gå å legge seg;)


Litt kort om bruden jeg hadde foregår - Fatma:

Fatma skal ha en veldig stor forlovelsesfest i neste uke og ønsket derfor hår og sminke test hos meg. Fatma ønsket store prinsesse krøller med tykk eyeliner linje - markerte øyner med andre ord. Da stylet jeg håret hennes akkurat slik hun ønsket, vi brukte en pakke extension for å få nok hår og volum, det ble ganske bra og hun var veldig fornøyd med resultatet. Takket være test dagen, fant vi ut av en del ting som vi skulle minuse og plusse på til forlovelsesdagen. Jeg har tatt masse bilder av henne, som jeg kan dele med dere senere engang!

Litt kort om bruden jeg hadde i går -  Shna:

Hun sa temaet på bryllupet var lilla og ønsket derfor helst noen lilla toner i øyenskyggen. Gjett om jeg ble glad? Jeg elsker bruder som gjør ting utennom det vanlige. Som for eksempel bruker fargerike sko, ikke hvit kjole, fargerike sløyfer osv osv osv. Både jeg og Nazdar og faktisk bruden også ble forelska i de lilla fargene på bruden, hun hadde mørkt hår og kledde derfor lilla som bare det. Jeg syns lilla øyenskygge er noe for brunetter og gleder meg derfor til å bevise det til dere når jeg får lastet opp bildene på Mac´en min.

PS: Senere i dag skal jeg holde en ny konkurranse i samarbeid med Arts & Crafts. Som da er et av mine favoritt butikker når kommer til unike og pene smykker. Ikke glem å besøke bloggen min senere i dag om du ønsker å vinne en nydelige sommerlig armbånd til en verdi av 500 kr.

Vi blogges!
-Gilan

 

Én kommentar

Asma

14.04.2013 kl.19:52

håper du har koset deg Malakam <3 <3

Skriv en ny kommentar