hits

For en overraskelse !!!

Du vet de dagene hvor du er dødsliten og sulten etter en lang dag, kommer hjem og setter deg rett ned med jakke og alt og bare ønsker å slappe av? Slik satt jeg i cirka en halv time idag til jeg plukket mobilen opp for å ringe Dino. Dere vet jo selv hvordan man snakker i slike situasjoner. Så begynner han helt plutselig å spørre meg om når jeg hadde kommet hjem, hva jeg har gjort hjemme osv. Jeg bare høh hva er det du snakket om? Så sa han, om du sitter på kontoret så kan du stå opp å se hva du har under deg, på stolen også fortsatt han: Nå må jeg trene videre baby, snakkes.

Slitne meg står opp og ser at det er en gave på stolen, tenk at jeg satt på den i en halv time uten å kjenne noe. Haha, Det lå en utrolig pen veseke i pakken. Så hadde han skrevet en lapp med : Nå kan du gå til sofaen og se under putene. På sofaen lå det et par sko jeg flere ganger har sett på og prøvd sammen med Asma, helt utrolig at han kjenner meg så godt. Av alle sko på Aldo har han plukket den jeg var mest forelsket i. Haha, gjett om Gilan hoppet av glede! Dette gjorde dagen min 250 ganger bedre, jeg er ikke lenger sliten eller sulten haha! ÅÅÅ, han skal alltid overraske meg sånn når jeg minst forventer det. Dino, takk baby<3

Vesken og skoene er egentlig i samme farge, men hadde dårlig lys hjemme når jeg tok bilder istad. Elsker at vesken kan brukes på flere måter og er i to farger!

Nå skal jeg trene snart. Kos dere søtinger!:D
-Gilan<3

16 kommentarer

Så fine sko! Heldig du så har han :)

Så heldig! :) Fine sko da.

Utrolig fine sko:)

finns det verkligen såna män i världen?

utrolig fine gaver <3

Så heldig og vakkert.

For en mann, heldig du er da:)

😍😍

Du er så heldig som har en så fantastisk ektemann! Dere er utrolig søte sammen <3 fin veske :-)

Jeg lurte på en ting. Jeg er sammen med en gutt, og han ønsker at jeg skal dekke til rumpa mi, fordi han liker ikke at andre gutter/menn ser på den og snakker om den. Jeg ønsker tips fra deg om hva slags til klær jeg bør bruke? Eller hvordan jeg kan overtale han til å ikke stille det kravet til meg. De fleste overdeler mine er til hoftene. Jeg skjønner ikke hva slags type overdeler jeg skal bruke. Alle skinnjakker osv.. er til hoftene som regel. Jeg er ikke en av de jentene som viser fram formene mine. Går som regel i en genser og jeans, men formen på rumpa synes. Vi krangler ofte om dette. Jeg trenger hjelp, hva skal jeg si til han?

Unnskyld for at jeg plager deg med problemene mine.

Anonym: Tusen takk:) <3

Hmm... litt vanskelig å svare på det her faktisk, i det jeg leste kommentaret ditt spurte jeg Dino om hvorfor han aldri sier til meg bruk det eller ikke det. Han sa det handlet om tillit for han. Når jeg først tenker meg om, så tror jeg nok det er litt av det samme. Jeg og Dino bryr oss aldri om sånne små ting, i hvertfall når det fører til prb gjennom oss pga andre. Om du skjønner? 90% av jentene går jo med slike klær, meg og du ei av de.. så at folk ser det? det gjør de hele tiden og uansett. Det er noe annet om han innrømmer om at han er sjalu, men at han sier det fordi at han mener andre ser deg mere pga hoftene er en annen sak. Nå vet jeg heller ikke hvor store former du har.

Jeg syns personlig at slike ting ikke engang er verdtl å diskutere engang om du virkelig går i så normale klær som du beskriver. Tillit har også veldig mye å si i slike tilfeller...Så jeg håper at dere finner ut av det;)

klem

Andrine: I know:D tusen takk

RINE: Tusen takk:)

TUUUUSEN TAKK alle dere andre også! jeg elsket de :)

Skriv en ny kommentar