hits

Sliter du med kviser?

Tenkte å komme med en liten anbefaling til de av dere som sliter med urenheter og spesielt kviser. Det er selvfølgelig slik at både hudpleie og kosthold har veldig store roller for hvordan vår hud ser ut. Dere kan selv finne mye på nettet om hva som er bra når det kommer til kosthold for en bedre hud. Nå skal jeg i hvert fall tipse dere om en gele mot kviser. Jeg har i de siste ukene prøvd ut Blemish Clearing Gel fra Shiseido (Pureness). Dette er da en slags gele man kan bruke for å tørke ut alt som ser ut til å bli kviser. Er du en som ikke klarer å la være å ta på kvisene, ville jeg i hvert fall anbefalt deg denne gelen slik at kvisen tørker ut fortere og du slipper mere langvarige kviser. Det er svært viktig at man bruker denne gelenen veldig presis på kvisene, siden det tørker ut huden eller de stedene kvisene er. Denne gelèen kan selvfølgelig både jenter og gutter bruke, i alle aldere!

Har også hørt mye bra om Clinique sin anti kvise gele. Jeg har kun brukt denne på bilder under fra Shiseido og er super duper fornøyd med resultatet etter bare 2-3 ukers bruk! Anbefales;)Bruker du noen av disse produktene jeg nevner mot kviser?
-Gilan

9 kommentarer

Takk for tips :) Jeg bruker per dags dato produktene til proactive :)

mariesfitness: Bare hyggelig! så lenge du føler det du bruker virker, så lipper du å tenke på sånnt hehe:)

Kan man finne det i Oslo?hvor da?

Hvilken butikk kan man få kjøpt det på, elller nettside evt ? :)

Høres bra ut! Har brukt basiron i en periode, men føler den ikke fungerer lenger pga huden min har vendt seg til den. hehe :-P

Hvor kan man kjøpe den? :D ønsker å prøve den ut!

Hender alltid at jeg får en kvise rett før noe stor skal skje, som f.eks "bursdager, avslutninger, bryllup" osv :P haha!

Man kan kjøpe den fra Kicks for eksemel:)

jeg må kjøpe den oxo :P

Asma: GJØR DET:D

å, takk for tipset! akkurat nå har jeg en jeg kjøpte i bulgaria, men er på leting etter en erstatter når den er tom, så det kan godt hende jeg kjøper den! Har faktisk skrubb og ansiktsvann fra dette merket, så artig :)

Skriv en ny kommentar