hits

Velkommen hjem til meg!

Hei dere, dette er hva jeg kjøpte i går fra Visage Makeup Store. Skrev litt mere om butikken i forrige innlegg, for de som ikke vet så mye om butikken, limer det derfor inn her også! For dere som aldri har vært der før så er det en ganske kjent butikk i Oslo som selger det meste innenfor sminke, både for profesjonelle og amatøre. De har absolutt alt en trenger en makeup artist trenger å ha. De fører også en del merker som ikke ofte er forbundet med de mer generelle stedene som klesbutikker og parfymerier, så butikken er også stedet dersom du vil prøve noe nytt når alt annet ikke fungerer. Under har dere bilder av det jeg kjøpte igår:

Concealer pallette:En hvit "foundation" som man både kan bruke på kroppen og ansiktet. Denne skal jeg bruke under øyenskygge for fargerike looker.

Tok også med disse skyggene, skal fylle på palleten etter hvert. Disse er ganske gode og pigmenterte skygger. Jeg har allerede brukt den rosa/rød fargen til en look bare for å prøve det ut. Elsker disse. Det beste er at man kan velge å bruke de seperat eller ha de sammen i pallet. Mac sine kan man ha enten eller.  


Har du noen av disse produktene?
-Gilan

12 kommentarer

ååååh, har hørt de kryolan produktene er kjempebra! har så lyst på!

Nei, jeg har dem ikke selv. Men eg spiller teater nå, og der har vi masse produkter fra det merket. Vi har bland annet lik øyenskygge-palett :)

Utrolig fine! Gilan kan du ikke ta bilde av huset du bor i en gang? Det hadde vært moro å få sett huset til deg og Dino:) Digger bloggen din foresten:)

Herlig <3

loveit: Vi skal snart flytter herfra, derfor vil jeg gjerne vente med det til vi har flyttet i vår nye leil:)

Julieeee: I know, produktene er mest brukt til teater;)

kan du fortelle litt om den conceleren hva bruker du den til og det er mange forskjellige farger hva kan de forskjellige fargene brukes til og dekker den bra?

Oii, øyeskyggene så kjempefine ut! Er visage makeup mekka det samme som nettbutikken makeup mekka? :p

ZhyAn: Tusen takk! Nei, det tror jeg faktisk ikke.. tror det heter Visage.com / no eller noe;)

lina: Den dekker utrolig bra og blir derfor brukt på skuespiellere for teater osv. De forskjellige kan man bruke til alt fra mørke ringer rundt øynene, til arr og til å lage skygger med de mørkeste, noe vi vanlige personer ikke trenger i hverdagen.

Skriv en ny kommentar