hits

GOD NYHET!

23.04.2013 - 10:48 4 kommentarer

Hei og god tirsdag alle dere der ute i verden!

Håper alle dere har sovet godt i natt og er klar for en ny dag og nye utfordringer! Den gode nyheten er at jeg kommer til å legge ut musikkvideoen jeg var med på som stylist og makeup artist litt senere idag! Gjett om den ble bra! Flink team, en talentfull artist med fantastisk stemme, en erfarn og talentfull regissør og produsent. Så var det meg da som sminkør og stylist. Må bare bli bra dette da, haha, neida, men, jeg er sikker på at flere av dere kommer til å bli forelsket i Kristian sin stemme og ikke minst sangen og forhåpentligvis musikkvideoen.Helt utrolig at et team kan jobbe så bra sammen med NULL kroner i budsjett. Det er dugnad og talenfulle mennesker det:) For dere som har glemt når og hvor dette her var eller som ikke har fått det med seg, så kan dere klikke HER for å se bilder fra innspillingsdagen! For dere som også har gått glipp av teaseren, jeg legger den ved under! :)

Litt senere har jeg en tidlig date med Benjamin og hans mamma Therese! Vi skal spise sammen og kose oss litt i det  nydelige været i Oslo, til jeg må på jobb rundt 4-5 tiden! Jeg har helt ærlig gledet meg kjempe masse til daten idag og må derfor begynne å gjøre meg klar om jeg skal være der på tide! Må jo se bra ut for Benji! haha, ååå skal spise han opp:)

Teaseren til musikkvideoen som jeg skal legge ut senere i kveld:

Spennende eller hva?;)
-Gilan

4 kommentarer

nnugg

23.04.2013 kl.11:09

Spennende... :O

Rebecca

23.04.2013 kl.12:05

.super spennende :)

FancyNancy

23.04.2013 kl.23:16

Kan du arabisk? det er et ord som jeg må si til deg... enti bet3a2deeeee, betjanneneeee:D Utrolig søt og petite, flink og talentfull og virker så god.. Te2borni ya 7lo! Prinsesse kurdistania :D

Gilan

25.04.2013 kl.11:18

FancyNancy: Hhahaha så ssssøøøøøt ! tusen takk habibti!:D <3

Skriv en ny kommentar