hits

OFFICIAL MUSIC VIDEO!!!

23.04.2013 - 19:29 4 kommentarer

Da var endelig musikkvideoen  " other side" ute! Grunnen til at jeg deler den med dere er fordi jeg var både stylist og makeup artist bak denne musikkvideoen mens mannen min Farid var regissør og produsent! Under kan dere lese litt om hva artisten selv, Kristian har å si om hele produksjonen:

Denne akustiske versjonen er egentlig veldig mye annerledes enn den faktiske studioversjonen. Musikken min er primært neo-soul med mye hint av pop. Det er egentlig litt vanskelig å beskrive akkurat musikken min, men jeg har latt meg inspirere av artister som D` Angelo, Maxwell, Stevie Wonder, Michael Jackson med hint av latinomusikken jeg er oppvokst med. Plata mi er veldig akustisk og organisk, med minst mulig fiksfakseri og triks. Deilig i disse "autotune" tider. Jeg er heldig som jobber med det som kanskje er norges beste soul og hiphop-produsent: Sigve Bull. Han har jobbet mye i utlandet og er dødsflink til å skape en egen sound. Som er veldig unorsk i stilen.
Jeg må innrømme at det var litt uvant å bli sminket, og følte meg meget feminin da dette pågikk, men du verden så kult det ble da jeg så meg i speilet. Jeg følte meg som Beckham en liten stund. Eller hvertfall Ronaldo da. Jeg husker også at halve settet ble forelsket i håret til koristen Stine Larsen, hehe. Det var virkelig kunst i mine øyne. Så vil jeg også bruke litt spalteplass på å takke min gode venn og produsent/regissør Farid Dino Omer. Uten ham og resten av crewet ville ingenting av dette vært mulig. 24/7 gjorde en kjempejobb, og det gjorde du også Gilan. Du klarte tross alt å få meg til å se pen ut, haha!


Sett på storskjerm, skru opp volumet og se den i HD!

Del den gjerne videre om du likte den=)
-Gilan

4 kommentarer

Kjempefin sang :D

feliciaastroza

23.04.2013 kl.19:51

kjempefin! :-)

Linn Therese

23.04.2013 kl.20:46

Du er så heeeerlig! :-)

Asma

23.04.2013 kl.21:32

Kjempefin :)

Skriv en ny kommentar