hits

Kurdish wedding

Hej igjen alle dere! Tenkte å dele disse bildene fra helgens bryllupsfest med dere. Disse tok jeg mens vi ventet på at brudeparte skulle ta bilder rett før vi skulle til halen.

Nå merker jeg at flere har spurt om et innlegg om hvordan man kan fjerne hår fra ansiktet. Derfor så lover jeg dere et innlegg om det i morgen, nå som jeg har oppdaget et genialt løsning på det. Jeg pleide å bruke tråd for å fjerne " barten" og små hår rundt øyenbryn. Men i de siste ukene har jeg prøvt et nytt produkt, i morgen skal jeg vise dere hva det er og hvorfor jeg foretrekker det fremfor bruk av tråd for fjerning av ansiktshår! Er sikker på at mange av dere kommer til å elske produktet og kommer til å kjøpe det fordi det tar mindre tid enn når man gjør det med tråd.Vi blogges!
-Gilan

10 kommentarer

Kjempefine bilder av deg! :)

Ha en fortsatt fin kveld! :)

Kjempe fint!

Kan du komme med mer videoblogger som hvordan du ordener håret? OG mer sminkelooker du lager ? :D <3

Mashala utrolig vakker malakam <3 <3 <3

Du har en fin blogg, men synes ikke du er så veldig flink til å svare på spørsmål. Har spurt deg flere ganger om fargekoden på Smachbox Foundation uten å få svar. Please....

Eva: Beklager, har hatt mye å gjøre i det siste, har derfor ikke rukket å svare på alle spørsmål. Den jeg har er light beige:)

Asma: hehe takkkkk<3

R0sey: Sikkert, men når jeg får tid. Vi holder på å flytte.. så jeg har nok å gjøre nå. :) <3

Stine DF: tUSEN TAKK!

Nydelig antrekk! Det blir aldri for mye glitter!

nnugg: Tuuusen takk: Dhehe

Skriv en ny kommentar