hits

Hvordan fjerne ansiktshår - produkt anbefaling!

Hei og god morgen dere!

Flere og flere har i det siste spurt meg om hvordan jeg fjerner hår på ansiktet, eller om det finnes noen enklere måter enn å bruke tråd, voks osv. Som da er to litt vanskeligere metoder for de fleste. For ca to uker siden, fikk jeg en wonderspring som da er en fjær som skal ta vekk uønsket hår på ansiktet og en nydelig pinsett fullt av swarovski steiner med en god og skarp hode. Jeg ville gjerne prøve begge produktene før jeg ville si noe som helst om de. Nå sitter jeg her og er sikker på at dette kan være noe for alle dere jenter og damer der hjemme som sliter med ansiktshår og ikke helt vet hvordan de skal fjernes.

Nå er jo jeg heldig som ikke har så mye hår på ansiktet utennom noen små hår overleppa og øyenbryn selvfølgelig. Jeg har i ganske lenge brukt tråd for å fjerne de på overleppa og små hår rundt øyenbryn. Nå som jeg har prøvd det smarte fjæret, tror jeg det er mye som skal til for at jeg skal gå tilbake til tråd. I hvertfall for overleppene. For denne tar med seg absolutt alt av små hår. Det beste med den er at den er liten og ser bra ut og det er mye som skal til for at en skal forstå det er noe man fjerner hår med! Det er slik at menn også kan bruke denne fjeren for å fjerne hår mellom øyenbryn for eksempel, over kinnebein osv:)


Slik bruker du Wonderspring: Du skal bøye wonderspringen i en u-form, slik at fjæret åpner seg, så legger du den på huden der du skal fjerne hårene. Det er viktig at du ikke gjør det så fort at fjæren ikke lenger er i u-form når du skal rulle den opp eller nedover på huden. Enklere blir det nesten ikke! Klikk HER for å se video og lese litt mere om produktet,

Jeg har hatt og prøvd mange forskjellige pinsetter tidligere. Denne er nok et av mine favoritter 1. Pga utsendet, 2. Pga skarpheten. Det er viktig at man er forsiktig når man bruker pinsett for å fjerne hår, det er lett gjort at man treffer huden og drar den i stedenfor håret!;)Nå er jeg nesten helt sikker på at alle dere har et pinsett hjemme, men har du noen ganger brukt wonderspring?

-Gilan

26 kommentarer

Kjekt med tips :) Har ikkje prøvd det, nei

sånn har jeg men jeg kjøpte min på cubus ;)

når får du nytt design osv?

Hvor mye koster de to tilsammen

Jeg elsker de begge, er utrolig gode <3 <3

ææ, den er så vond å bruke... jeg holder meg til voks, smerten varer i 1sek. så er det over :)

vil haaa! :D Men skal du ikke fortsette med 30 Day Challenge? :)

Gilan kan du prøve hijab

Åå den er vond å bruke. .holder meg til pinsett og voks strips

Hvor kan man kjøpe den?

hvor kan man kjøpe wonderspring og hvor mye koster den??

hvor mye koster det?

Nadia: Hmm.. tror den koster rundt 200 kr..

hei: Du kan kjøpe det på Gull hår frisørsalong. Der hvor jeg jobber:)

Anonym: Gullhår frisørsalong

bahar: Hehe, vel.. kommer an på person:)

keca kurd: Hvamener du ? bare for bilder?

...: Usikker.. har plutselig lite tid:(

Anonym: Hehe tror smerten nesten er likt der;)

Anonym: Fjæret koster nok rundt 200 kr.. men akkurat denne pinsettet koster rundt 400 kr pga steinene:)

mayra: I dunno.. kanskje på tide?

Jeg ELSKER den fjæra, kjøpte min på ebay for 1 $ + free shipping!! Har kjøpt 4-5 stykk så jeg har en i hver veske! hahaha, det gjør vondt, men man blir vant til den.. Og jeg blir ikke rød fordi den plukker bare hårene og irriterer ikke huden min.. ELSKER DEN!! Og man finner den billigere på Ebay! hihi, elsker bloggen diin, Gilan! Kos deg videre :)

misfits: Tuuusen takk for det. Ja, er nok små fan av den fjæra selv;)

Jeg synes wonderspringen er vanskelig å bruke. Har du testet Stache Roller? Den er helt sykt digg. Fungerer på samme måte som wonderspringen bare at det går litt kjappere. (Vertfall for meg som ikke har teknikken inne)

Jeg kjøpte stache rolleren på mystache.biz

Malene: Nei det har jeg faktisk ikke, kanskje jeg skal prøve det. Bruker nesten bare trå nå..

Hei Gilan,

Vil du anbefale denne wonderspringen eller tråd til en som har erfart å få masse små kviser i ansiktet etter voksing? Da snakker jeg om skjemmende skjeggvekst. Tror du det vil oppstå samme konsekvenser?

Håper på et svar! :)

Skriv en ny kommentar