hits

Silkemyke glatte legger?

Ingenting er vel bedre enn glatte og glansfulle legger når sola skinner? Jeg har brukt epilatorer i mange år og kommer garantert til å bruke det i fremtiden også. På bildene under ser dere mitt nye epilator fra Braun. Jeg elsker alle produktene Braun lager, min x epilator var også fra Braun. De lager nok de beste epilatorene som er på markedet. Den forrige epilatoren jeg hadde brukte jeg i hele tre år, helt til jeg kjøpte meg denne for et par dager siden. Ikke fordi den andre gikk i stykker, men av hygieniske årsaker. Pluss at denne hadde en funksjon jeg elsket: Den har en belysning, slik at når du retter den mot legge, eller der du skal barbere, så belyses det slik at du ser hva du barberer. Genialt når det ikke er godt med lys der du skal barbere, eller at du ikke trenger å slå på lys bare fordi du skal barbere. Det er lett gjort at man hopper over småhår her og der. Med denne nye epilatoren er det umulig å overse småhår.

Hvorfor epilator?

1. Epilatoren trekker ut hårene med rota i stedet for å kutte dem. Det vil se at du slipper å røre leggene dine i hele 3 uker. Det gjør også hårene tynnere med tiden.

2. Den har ett eget lokk som kan brukes under armene og for bikinilinja.

3. Den har belysning.

Om det gjør vondt?


De fleste tenker vondt med engang man nevner epilator. Det er helt sant at det er vondt å bruke det første gangen, men det er vel også en tilvenningssak. Jeg har som sagt brukt det i flere år og vondt er det slett ikke lenger. Jeg tenker kunn på de glatte leggene når jeg er ferdig med å barbere jeg;)Elsk. Har du noen ganger brukt en epilator?
-Gilan

22 kommentarer

Epilator er helt genialt. Bruker den over alt!

har aldri brukt det før, men har lyst å prøve det en gang :)

elsker det :)

Kan du vær så snill vis oss bildet av hjemmet dit / stua og soverommen dit:-)

Ja kan du plizz vise bilder av nye huset ditt

Hvor mye kostet den og hvor kjøpte du den? :) Elsker bloggen din kjære Gilan, stå på! <3

Hvorfor ikke mer 30 days challengs???hm .u imponerer meg hver gang u sminker deg selv eller andre :) u er kjempe flink :) stå på u gjør virkelig en god jobb :)

Samo: Tror ikke jeg orker det mere haha.. uf.. hysh hysh. Tuuusen takk for det vennen:) glad at dere liker det:) tusen takk!

Kurderen: 600 kr om jeg ikke tar feil:) Tuusen takk kjære deg<3

Anonym: Ja, til alt er på plass:D

Anonym: Klart, venter bare på et par ting som ikke er på plass enda..

Asma: Ikke sant;)

silje marie: Da syns jeg du skal det;)

Esmer: Tror ikke det er noe man kan angre på!

WÆÆÆÆÆ AT DU TØR :o det gjør sykt vondt liksom hihi

Jeg bruker faktisk akkuratt den samme. Veldig fornøyd! Men har du noe tips til hvordan man kan unngå inngrode hår på?? Får nemlig det når jeg epilerer..

Braun: Hm.. jeg bruker scrub av og til... det hjelper med inngrode hår..:)

Hevrest: Hehehe, vanesak det;)

Tina og Ellen: 600kr

Har en epilator selv, beste investeringen!!

Skriv en ny kommentar