hits

Some hair inspiration

God morgen fra Sverige! Håper alle dere har sovet godt og er klar for denne dagen. Det er i hvertfall jeg, jeg våknet for ikke så lenge siden og må om ikke så lenge begynne å gjøre klar sminke og produkter, så vi kan sette i gang. Jeg har forresten hatt en helt fantastisk dag i går. Jeg var hos brudens familie og fikset henne for hennes henna kveld der. Jeg har forresten oppdaget 1 ting. I går lettet vi etter et sted som var stille og hadde bra med lys. For å fikse brudens hår og sminke, vi gikk frem og tilbake og endte i balkongen. Jeg elsket det! Riktig lys er noe av det viktigste når man skal sminke seg selv eller andre. Så daglyset vi utnyttet i går var rett og slett helt perfekt! En slags relaxe zone for bruden var det også haha. Jeg hadde en fornøyd brud i går og satser på det samme til idag! Gleder meg til å vise dere bildene av begge dagene!;)

Jeg har sett litt på hårinspirasjon i disse dagene for dagens brud og ville gjerne dele de med dere også! Bruden jeg har i dag ønsker 50-60 - talls hår og sminke! Dette blir bra folkens;)
Ha en nydelig dag dere!
-Gilan

9 kommentarer

FOR en gøy jobb du har. Må jo være fantastisk kjekt å kunne sminke og gjøre klar en jente til verdens viktigste dag i henne liv. Det må være spesielt!

Jeg har konkurranse på bloggen min, der det er hele 8 vinnere. Vil du delta?

Ganske stor sjans for at nettopp du vinner..

http://tonjekristin.blogg.no/1369467764_konkurranse_med_hele_.html

Ha en kjempefin dag med bruden!! :)

Kjempe flotte hår inspirasjoner :)

Elsket første og siste håroppsettet!! LYKKE TIL <3

Kos deg masse malakam og lykke til <3 <3 <3

Elskkkkk! Masse lykke til <3

så utrolig mange fine hårfrisyrer :-) wow!!

Skriv en ny kommentar