hits

PRODUKTANBEFALING: St.Tropez selvbruningskrem

ST. TROPEZ

 

Nå kan jeg si med hundre prosent sikkerhet at jeg har funnet min favoritt selvbruningskrem. Jeg har tidligere prøvd flere forskjellige selvbruningskremer, fra billige til dyre men aldri vært hundre prosent fornøyd! Det har som regel gått to tre dager hvor jeg har sett meg i speilet og sagt, aldri mer. Siden det ikke ga fint og jevnt resultat. Jeg er helt sikker på at flere av dere har følt det samme etter påføring av selvbruningskrem, i hvert fall de av dere som er like lyse som meg. Jeg har få pigmenter og er for lys, derfor er det ekstra vanskelig å ungå flekker med brunkrem. Solarium hadde sikkert hjulpet, men aldri om jeg gjør noe så skadelig mot huden min. Nå som jeg har prøve denne brunkremen fra St. Tropez  i over 1 uke, har jeg ikke angret et sekund.

Det jeg liker best med denne selvbruningskremen er :

* Det lukter nesten ingenting og da mener jeg ingenting, i forhold til alle andre jeg har brukt har denne ingen slukt i det hele tatt.

* Kremen er ganske mørk, så du ser hvor du påfører.

* Det er ikke et snev av oransj i denne kremen, jeg ville heller si at fargen er litt mere som olivenbrun farge som ser veldig veldig naturlig ut på uansett hvor lys man er.

Slik bruker jeg kremen for best resultat:

1. Skrubbe hele kroppen og ansiktet før påføring -  Slik at huden er ren for døde hudceller. Dette gjør at fargen går dypere inn i huden.

2. Dag 1. Påfør et lag med selvbruner over hele kroppen

3. Dag 2. Om det skulle bli flekkete anbefaler jeg en dusj, så påfør et nytt lag for dypere og mer jevn farge! 

Her ser dere begge selvbruningskremene, den største er selvfølgelig for kroppen, mens den andre er for ansiktet. Den kan man også kjøpe i flere bruntoner.


Den mørke er for kroppen, den ser veldig mørkt ut men med engang man påfører den på lysner det seg til en nydelig og naturlig brunfarge. Den lyse er for ansiktet.

Her ser dere fargen på meg, jeg hadde som sagt gitt opp helt når det kom til selvbruningskrem, men takket være Dino er jeg helt forelska i denne selvbruningen!:D

Har du brukt denne selvbruningskremen fra St. Tropez? Hvis ikke, har du noen andre favoritter?
-Gilan

12 kommentarer

Nei, har ikke brukt den, men har lenge hatt lyst til å prøve den! :)

Har hørt mye bra om den!

Bruker en fra DOVE. Koster ikke mye og FANTASTISK bra. Brukt leeeenge. :)

Ja den var veldig god, er fornøyd med den oxo :)

Hei hvor har du kjøpet den :)?

Jeg og har brukt denne en stund, men er ikke helt fornøyd med den. Syns ofte jeg får ujevn farge ved håndleddene. Bruker du den å hendene og?

Bruker ingen ting jeg :) Men gode tips du kommer med :)

Sverger til den gradual tan greia, men jeg har en som er for hele kroppen! :)

Prøvd mye forskjellig jeg og, men denne har jeg ikke prøvd. Har du prøvd chocolate fra sunspa? den er jeg fornøyd med :)

Hvor er den kjøpt? Og pris? :-)

Skriv en ny kommentar