hits

OUTFIT: Flower power

Bildene under er av antrekket jeg hadde til sminken jeg viste dere bilder av til  for to dager siden. Skulle egentlig dele de med dere tidligere, men tiden er ikke alltid like snill mot meg. Tiden springer fra meg og jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få tak i den og få den til å forstå at den må ta det med ro! Men,  håper uansett at dere liker antrekket og bildene. I morgen skal jeg dele et nytt sminke og hår look med dere, noe veldig feminint, sommerlig og festlig!  Det er også et av de lookene jeg lagde før jeg reiste til Trondheim. Nå som jeg også har bestemt meg for å lage flere looker og bli flinkere til å dokumentere det, vil dere mest sannsynlig se minst to looker hver uke!

Nå må jeg stappe i meg resten av frokosten og kaffen, fordi strax kommer min kunde nr en i dag. Det er en brud, som skal gifte seg den 15. Aug. Hun ønsket derfor en test dag hos meg, spennende! Kunde nummer to kommer etter henne, det er ei jente som skal på fest i dag og ønsker derfor å bli stylet av meg. Wiii, elsker elsker elsker jobben min!Skjorte: Bik Bok // Belte: New look - London Skjørt: Indiska

Syns?
-Gilan

12 kommentarer

Ahh, herlig antrekk, falt helt for det :) Skjønner godt du elsker jobben din, virker døds gøy! :) Ha en finfin dag videre!

Utrolig vakker malakam ❤❤

Du virker utrolig dyktig når det kommer til makeup og hår!! Skal følge denne bloggen :-)

Kan du forresten anbefale meg en veldig dekkende og god foundation?

My Life in Hollywood: Så bra at du syns det, tusen takk for det: )

Japp, Smashbox har en som er utrolig bra. Dekker bra og er oljefri, holder seg veldig bra. Tror den heter Studio fix / noe..

Kaisa Elise: Tusen takk!

RegineSusan'sVerden: Ty:)

Signe Veronika: Tusen takk! <3

Tusen takk for tips, skal sjekke den ut ;D

My Life in Hollywood: Bh, gjør det !

Skriv en ny kommentar