hits

TODAY´S HAIR!!

Hello og god dag dere. Det var rett før jeg skulle ut egentlig, så fikk jeg lyst til å knipse et par bilder til dere. Under har dere bilder av hvordan håret mitt ser ut i dag. Det er da resultatet av videoen jeg laget for dere i går. Så flinke dere er btw! Nesten alle dere gjettet riktig på at jeg lagde et sminke/hår video. Jeg gleder meg til å bli ferdig med den og vise den til dere. Som dere ser så er det de krøllene flere av dere har bedt meg om å lage video om tidligere. Det er krøllene jeg lager med rettetang, jeg syns det ser mye bedre ut dag to. For da faller det litt mere naturlig.
Sånn ellers har jeg hatt tre kunder siden i går. To i går, en brud test og en fest kunde, som var hos meg for hår og sminke. Bilder av begge kommer på bloggen senere engang når Gilan får tid. Kunden jeg hadde  idag er en kommende brud, som skal gifte seg nå på fredagen! I dag nappet jeg henne og test hår og sminke som hun ønsker til bryllupsdagen. Herregud så nydelig alle dere tre var! Gled dere til bildene kommer;)

Syns?
-Gilan

33 kommentarer

Wow! Utrolig dyktig!

Så fine bilder av deg :) du så veldig fin ut igår da jeg var hos deg! Alle på henna festen lurte på hvor jeg hadde fikset meg <3 du er utrolig flink. Alle komplimentene jeg fikk er dine. Du sto bak all arbeidet, tusen takk :) du gjorde kvelden min bedre <3

Emilie: tusen takk!

Arusa: Tusen takk nydelige deg! Så bra at du selv var fornøyd og at andre bekreftet det!:) du er jo nydelig fra dør av, så all æren går til din mamma som har skapt deg;) klem!

Nydelig, elsker håren din❤❤❤❤

Du har nydelig hår, elsker det når du har sånn krøller halvveis :)

Julieeee: Tusen takk!

anna hofton: Du er <3<3

Naze: Tusen takk for det Naze can:)

Asma: Takk male<3

Jeg bare lurer på en ting, hvorfor skaffer du deg ikke en ordentlig jobb og en utdannelse? Hvorfor velger du et yrke som har ingen status og som blir sett ned på. Hva med å skaffe deg en skikkelig utdannelse som kan være nyttig både for deg og barna dine, altså din framtid. Du er jo en flink jente, så jeg lurer virkelig på hvorfor du satser på noe så lite ambisiøst? Jeg ville hatt det å sminke som hobby, men ikke en heltidsjobb.

Utrolig vakker og det vakre håret !

Delale: Jeg er lykkelig akkurat slik som jeg lever. Utdannelse er noe jeg har i bakhodet, men ikke akkurat nå, og kanskje aldri. Jeg er forsatt ung, så jeg stresser ikke med det. Jeg velger å gjøre det som gjør meg mest lykkelig her og nå. Det som er så morsomt er at du skriver at jeg bør ta en utdannelse som kan være nyttig for meg og barna mine, men samtidig skriver du at jeg bør ta en utdannelsen for å få status. Hva du ville hatt som hobby og ikke, husk at du og jeg er ikke like. Har du noen gang tenk på at jeg faktisk elsker det jeg gjør? Den jobben min som du sier ikke har noen status, har sammen med mannen min gitt oss egen leil. Når jeg har støtte fra mannen min og han er stolt over meg og yrket mitt så må jeg være ærlig å si takk for at du gir meg "råd" ,men jeg bryr meg i motsetning til deg ingenting når det gjelder status. Jeg vet om folk rundt meg som går rundt med merkelapper på klærne/skoen sine for å vise status. Regner med at du kjenner noen:)
Så takk igjen, men nei takk. Jeg er lykkeligere enn noen gang, og fremtiden er lysere enn dagslyset for min og min familie sin del, allhamdurillah. Jeg takker Gud for det jeg har og eneste statusen jeg gir litt oppmerksomhet til er facebookstatusen:)

-Gilan

AnjaElisabeth: Tusen takk! <3

kristinerosok: Ty:)

charlie91: Tusen takk!

Camilla: Takk for det:)

IDA MARGRETHE: Takk takk!

Iselin Renée: Tusen takk!

haha, for en latterlig kommentar "Delale" la igjen:D.visste ikke at det du driver med ikke er en "ordentlig" jobb hehe. du er heldig som har en familie som ikke tvang deg til å velge yrke pga status.alle utenlandske foreldere skulle ha vært som dine.Gilan, via bloggen virker det som du har en sterk og vakker personlighet. du er så dyktig i det du driver med og lever drømmelivet hver eneste dag. tror seriøst du ikke kan bli et bedre menneske enn det du allerede er, jeg. ønsker deg(og Dino) alt godt videre i livet<3

Anonym: Hehe, jeg vet.. men men, folk har forskjellige meninger! Nå har hun i hvertfall fått svar på det hun skrev:)

Tusen takk for dine fine ord, det er nok pga de lesere som deg jeg i det hele tatt blogger. Skulle vært flere av dere positive mennesker der ute, alt hadde vært så mye lettere da, enn å dra ned andre med sine negative og tilbakestående tanker! Takker fra Dino også her, ønsker deg nok det samme og ønsker det beste her i livet, Klem <3

Skriv en ny kommentar