hits

MAKEUP: New inn + produktanbefaling!!!

Under har dere bilder av det siste jeg har kjøpt av sminke og noen av mine favoritt produkter som jeg garantert kommer til å fortsette å bruke så lenge de produseres. Derfor fikk jeg lyst til å skrive om de til dere.

SMASHBOX FOUNDATION: Som kanskje en god del av dere har merket, så har jeg nesten bare brukt Smashbox sine foundation på meg selv og mine kunder i de siste månedene. Jeg er rett og slett helt avhengig av foundationene og konsistensen i de. Oljefrie produkter som sitter som en skudd til og med etter flere timer med svett og dans. Disse er nok et av produktene jeg alltid kommer til å ha hjemme.


SMASHBOX PHOTO FINISH: Dette er et av mine nye favoritt produkter! Det er helt utrolig hvor myk og fin konsistens denne har. Jeg har prøvd den bare et par ganger, men wow så fornøyd jeg er!

GLITTER SPRAY: Selv bruker jeg aldri glitter spray, men disse kjøpte jeg fordi en god del kunder ønsker å ha det på håret for fest! 

En haug av vipper fra H&M - Like gode som de fleste engangsvipper men billigere.

Disse vippene er laget av ekte hår og skal kunne brukes flere ganger / opp til 3 måneder, om man er flink til å rense de og passe på de. Jeg tok de på meg for første gang i dag, jeg skal se hvor lenge de kommer til å vare og komme med tilbakemelding til dere. Nydelige er de på !;)

Mascaraen under - fra Loreal er mitt favoritt mascara, jeg har brukt den i over fire år. Jeg har prøvd flere andre, men faller alltid tilbake på den til slutt. Grunnen til at jeg elsker denne og anbefaler den til dere er fordi man får klumpefrie, lange og karbon svarte vipper med den. Om du skulle ønske litt mere volum kan du foreksempel gjøre som meg og bruke mascaraen på bildet over.


BAREMINERALS:  Denne leppestiften kjøpte jeg fra Kicks, bare for å prøve et av bareminerals sine leppestift. Kommer med tilbakemelding om denne også etter at jeg har prøvd den!

Har du noen av disse produktene selv? Eller får lyst til å prøve noen av de?

-Gilan

15 kommentarer

har ikke prøvd noe, men tenker å prøve fondationen !!

Så mye bra her ;-)

Har ikke prøvd noen, men kunne gjerne testet ut fondationen og loreal mascaraen :D

Hei

og takk for inspirasjonen

hva brukes SMASHBOX PHOTO FINISH til eller eventuelt hvordan brukes det- før etter foundation?

Takk på forhånd :)

Ser at du har kjøpt 2 foundation hvorfor 2? Kan du filme når du setter det på? Takk

kurdisk jente: Japp, stemmer det. Det er pga kunder;)

Anonym: Bare hyggelig! Photo finishen er en primer, som da brukes før man setter på foundation. Viktig at det er et veldig veldig tynt lag:)

Signe Veronika: Burde det!;)

Marie Husberg: Er verdt å prøve!

Elsker smashbox produkter ❤

Jeg elsker Maybelline mascaraer, men har ikke prøvd denne!

Lucelia Miranda: U should;)

Skriv en ny kommentar