hits

Brud: Testdag - oppsett

Hei og god lørdag alle dere.

Ble ferdig med en kunde for ikke så lenge siden, så spiste jeg en god lunsj med min mann. Her sitter jeg nå og deler bilder av ei annen kunde jeg hadde for et par dager siden. Zhima, gifter seg om et par uker og var hos meg for noen dager siden for test av hår og sminke. Nå får dere sett bilder av håret, eller sånn ca oppsett som hun ønsket. Det er er ikke sikkert jeg gjør denne på henne til bryllupsdagen, i og med vi begge mente at det ble litt for voksent og seriøst for hennes alder.  Men, likte selveste oppsette veldig godt jeg og vil dele bilder av den med dere. Denne kan være ekstremt pent med en elegant selskapskjole.
Jeg gjorde noe lignende på den kunden jeg hadde i dag også, bare det at luggen var løs på henne. Bildene kommer sikkert i løpet av neste uke engang. Det har som sagt vært en god del kunder i disse ukene, så jeg har masse å dele med dere! I hvertfall av de som ønsket å bli tatt bilder av.

Rundt 18.00 i dag, skal jeg holde en enda sminkekurs hjemme hos meg. Henne jeg holder kurs for i dag synger opera og har en stemme man får gåsehud av! Etter kurset, sminker jeg deltagere og tar bilder. Slik at de får med seg 10 bilder av det jeg gjør på de! De bildene skal jeg dele med dere senere engang også, om det er greit for kunden selvøfølgelig! Sånn utennom det her, gleder jeg meg til i morgen: For da har jeg FRI! Har en del småting å gjøre i byen, så skal jeg bare slappe av! Det blir deilig etter en helg med bare jobb:) Selv om jeg elsker det.

Om du skulle ønske mere informasjon om de forskjellige sminke og hår kursene jeg holder kan du sende meg mail på: gilan@gilmakeup.comSyns?
-Gilan

11 kommentarer

Veldig fin oppsetning!

Julieeee: Tusne takk!

Gilan de shem zanm salona xishka ta l kiveye le duhoke? Mn hasdkr es chobame were!

Unskyld meg det er ikke lørdag, idag:D

Dast xosh gilan gyan. Du er utrolig flink! Gleder meg masse til den store dagen! :D

Zhima: Bare hyggeglig vennen min, gleder meg selv!

Skriv en ny kommentar