hits

IT'S ALL ABOUT SMASHBOX FOUNDATION

Siden flere av dere bestandig spør meg om hva type foundation jeg bruker, hvilket nummer det er, hvor man kan få kjøpt det osv. Tenkte jeg å skrive et kort innlegg om det. Slik at dere får svar på det dere lurer på om disse produktene.

Hvorfor jeg velger å bruke Smashbox sine foundation?
Det er rett og slett fordi jeg har veldig sensetiv hud og reagerer nesten på alle andre produkter enn Smashbox sine. Jeg har blant annet brukt Mac, Lancome, Dior sine foundationer og den eneste foudantionen huden min ikke har reagerte på er Smashbox sine produkter. Det er hovedgrunnen til hvorfor jeg bruker de. Det andre er at de dekker bra og er oljefri. Det gjør at foundationen sitter godt på flere timer også ser man helt smashing ut på bilder!

Her har dere svar på noen av spørsmålene mange av dere tidligere har spurt meg om disse produktene:

* Siden jeg er ei av de bleikeste kurdere, så bruker jeg nr 1.1 Studio skin. 

* På bildet nummer to ser dere primeren jeg bruker fra samme merke -  Photo finish!

* Om jeg ikke tar helt feil nå, så koster foundationen rundt 350 - 400 kr! Gasnke bra pris for en så bra foundation spør du meg!

* Jeg har og pleier bare å kjøpe det fra Kicks, de fleste Kicks skal ha de.

* Jeg tror man kan få kjøpt den på nettet også: Coverbrands, Smashbox.com - Det er jo bare å søke på nettet og se hvem sender til Norge!:)Da håper jeg at dere har fått svar på det dere lurte på om disse produktene!
-Gilan

11 kommentarer

Hey gilan.er mannen din sorani Eller badini?

Elsker denne foundationen <3 <3

Hei gilan :)

Jeg har lest bloggen din en god stund, jeg føler du har mistet interessen ... Ville bare si ifra egentlig , at det er ikke som før. Føler du bare vil skrive om noe , så kommer plutselig antrekket du hadde på for tre dager siden osv . Kanskje jeg tar feil, men det er ikke samme glede å lese som før .. Jeg mener ikke å være slem , bare sier ifra .

Den har jeg ikkr prøvd før :)

Yasmin: Hei vennen! Du kan ha rett i det, i og med at jeg bruker mindre tid med bloggen nå. Jeg har en god del rekke ting å gjøre før bloggen. Hadde nok vært flinkere til å oppdatere om jeg hadde mere tid, men jeg føler samtidig at jeg har veldig spesielle lesere som har intresse for det samme som meg. Jeg blogger liksom ikke om hverdagen min og vil heller fokusere på jobben min! :)

Klem, Gilan

Iselin Renée: Da er det på tide å prøve om du ser etter en god foundation;)

Asma: Ikke sant;)

lolita: Min mann er Badini:)

Kaisa Elise: So go and get one:D

Smashbox har mye bra ;-)

Skriv en ny kommentar