hits

Kan enda ikke tro det

Kan enda kke forstå at noen mennesker klarer å stjele fra andre. Jeg ble frastjålet mobilen når jeg var på jobb idag. Unnskyld ordbruket, men jeg ble rett og slett jævlig forbanna og lei meg. Mest fordi jeg hadde 1. for mange bilder på den 2. mine notater. og ikke minst kontaktene mine og alle de andre personlige sakene. Dagen startet merkelig og når jeg plutselig fant ut at mobilen min var blitt stjålet, ble de plutselig mye verre. Jeg skulle møte Asma etter jobb og vi skulle ute å kose oss, men den tiden brukte vi hos politiet og med vaktene istedenfor. Jeg er takknemlig for å ha ei vennine som Asma, som faktsik er med meg og stiller opp slike dager også. Så vi har gått rundt og ledd av hverandre, det er ikke så mye annet man får gjort. Hun ble med hjem når vi var ferdige i byen, så kommer Dino hjem med noe jeg hadde ønsket meg i veldig lenge. Stor speil med plass til smykker. Storebroren til den jeg hadde fått av han for en stund siden. Vi hadde et hjørne på soverommet  som så litt tom ut, i dag kom han hjem med drømmespeilet mitt og smykke"skapet". Han bare, siden du har hatt en dårlig dag, tenkte jeg kanskje dette vil få deg til å smile! Nååwh, gjett om jeg nesten smeltet av glede, fordi han faktisk hadde kjørt rundt i Oslo for å få tak i den. Speilet gjorde selvfølgelig dagen min mye bedre, men mobilen er jo fortsatt borte! Utrolig rart å gå rundt uten mobil skal jeg si dere!Dette var det første smykkeskrinet jeg hadde fått av han, nå har jeg fått den som er enda større enn denne. Endelig kan jeg henge alle mine smykker på en og samme sted! Bilder av det nye smykkeskrinet kommer nok i morgen!:)

Har du noen ganger blitt frastjålet mobilen eller andre gjenstander?

-Gilan

20 kommentarer

heldigvis ikke! synd med mobilden din... :( kjempefin blogg!<3<3 Sjekk gjerne ut min blogg også hvis du har lyst ;)

Jeg er takknemlig som har deg malakam❤❤

Kjempe glad i deg ❤❤

Omg...... For no DRITT!!!! :((((( Fy søren, hadde blitt sykt lei meg selv..

Mobilen min holdt på å bli frastjålet på jobb ifjor, men HELDIGVIS oppdaget jeg at mobilen var borte akkurat før tyven gikk ut, og tok tak i den og fikk den tilbake..

Håper dagen i morgen blir bedre <3

Politie kan spore opp mobilen din! Det gjore de med min

Oi, så kjedelig! Innmari dumt at andre skal ødelegge på den måten :(

Åh, så jeevlig kjipt. Nei, ingen har stålet mobilen min fra meg tidligere, men jeg er den mest klønete dama I HELE verden. Så har mistet flere telefoner, haha.

I stunder som det, prøver jeg å tenke på det litt annerledes. Jeg er ganske heldig som faktisk har råd til telefon. Jeg prøver å tenke på at jeg har mamma og pappa, bein som jeg kan gå med og øyne som jeg kan se med.

I ditt tilfelle har du bestevennen din, Asma, som høres SÅ herlig ut, og du har Dino og ja, du skjønner tegningen, haha.

Nåå er jeg ferdig med Moder Theresa talen min, og hååååper morgen dagen blir bedre <3

Fatta ikkje ka som får folk til å stjele, det er berre tvers gjennom råttent gjort! Ufattelig snillt å kjøpe gave til deg då :)

Oh, det var trist å høre! Noen folk er bare så tragiske. Skjønner ikke hvordan de klarer å leve med den dårlige selvtilliten resten av livet, med mindre de har selvtillit. Hater slike folk!

Utrulig fint smykkeskap! Kor får ein kjøpt det? : )

Eg har blitt frastjålet mobilen min ein gong, men det er mange år sidan! Før smart-telefonene, så da var det ikkje så mykje personlig og privat innpå der! : )

Mariabb92: Tusen takk, denne kjøpte han på netthandel.no, men den nye jeg har fått nå finnes på diverse smykkebutikker:)

Da var det ikke så farlig;)

Arusa: I know:( det samme tenker jeg også!

therese kristina: Blir dessverre aldri slutt på det og! .. ja ikke sant: )

Noor: Hehehe, xode jeg digger deg Noor moder theresa:D Tusen takk for trøste meldingen!;) <3 klem på deg

Marie Svardal: mhm:(

Anonym: De kunne ikke, siden tyve slå den av :(

ZhyAn: I knowwww:( arghhh:(

Bra da! jeg aner ikke i hvilken øyeblikk eller hvordan det ble stjålet ass.. men etter en tigger kom inn, så var den borte:(

<3 det samme til deg

Anonym: HELDIG:)

Tusen takk

Jeg blei frastjålet mobilen min å jobb for rett over et år siden. Utrolig kjipt! Det var en gammel telefon, så det brydde meg ikke så mye- i følge alle andre trengte jeg en oppgradering fra denne telefonen fra før krigen liksom :P Men det kjipe var alle bildene og slikt som lå på den :( Men men.

Utrolig fint smykkeskrin (har vært inne å siklet på det nye også- men denne passer meg bedre siden jeg ikke har såååå mye smykker) ;)

Elin Slåen: I seee... Mobilen min var å ikke så verst faktisk, men det er som sagt innholdet man klipper for å ha mistet: ((

Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar