hits

OUTFIT: Back to black

Hello hello dere, her ligger slitne Gilan og blogger til dere. Har vært på jobb i dag og er rett og slett helt utslitt! Sov ikke så godt i natt heller og våknet derfor sur og trøtt. Så ja, jeg er utrolig sliten og små deppa pga mobilen min. Er så forbanna på den som stjal den! Over til noe litt mere positivt: Utrolig deilig sommervær det er i dag=) håper mange av dere har nytet solen og ikke bare har vært inne eller kommet rett hjem fra jobb som meg. Om ikke så lenge kommer min kjære bibik Dino hjem, da skal vi dra på trening sammen. YEY, kanskje det får meg i bedre humør. Senere skal jeg lage en deilig kurdisk middag!

Under har dere bilder av et antrekk jeg hadde for to dager siden. Jeg hadde på meg svart hele veien, noe jeg ikke har tatt på meg i veldig lenge! Siden jeg nesten bare går i farger om sommeren, hadde jeg ikke gått i svart antrekk på kanskje to måneder, sykt for å være meg. Siden jeg elsker svart. Buksa og skoene jeg har på meg på bildene under er noe av det nye jeg har kjøpt i det siste. Begge er da fra Gina, faktisk så var det Zhyaan, som anbefalte meg å prøve disse jeansene. Med engang jeg så de på og kjente på stoffet måtte den bli med hjem!

Jakke: Bik Bok // Skjorte: Risøe // Blondesingelt: H&M // Jeans: Ginatricot // Veske: Cubus // Sko: Ginatricot // Klokke: Arts and Crafts // Halskjede: Bik Bok

Syns?
-Gilan

23 kommentarer

kjempefint! skoene så døds råe ut :D

Kaisa Elise: Hihi tusen takk! :)

RaversSpeech: Takk<3

Du ser nydelig ut :)

Gilan tu rojiya dgri?

helt nydelig, og fine klær!

Utrolig vakker ❤❤

Flott antrekk!

Du var kjempefin på håret også! :)

Suuuper fiint!

Faster dere? Første dag i ramadan ig du nevnte ikke det så måtte spørrr ; p

Kjempe fin! :) og ramadan mubarak til deg <3

hvilken modell er jeansen? f.eks. som silvia og lisa

Hadde forventet meg ett innlegg om Ramadan. Ikke for min del, men for de norske slik at de vet hva Ramadan er, og hva det går ut på. Og hvorfor denne måneden er spesielt hellig for Muslimer :)

Ranmadan Karim: Hei vennen, jeg hadde tenkt å skrive om det, men fikk bare ikke tid i går:)

Anonym: Tusen takk og til deg også:)

Anonym: Hehe, det har du helt rett til men fikk jo ikke tid til å skrive det på bloggen i går:)

Tusen takk alle dere:)

Kjempe fine bilder.

hyggelig med kommentar tilbake :)

hvilken modell er jeansen?

æææ, du kledde de!! hahhaa, visste du kom til å like de :D Elskeeer helsorte antrekk <3

zhyaan: hihi takkk takk!:D

Skriv en ny kommentar