hits

Kunde: Before and after makeup

Hello og god morgen fininger!

Jeg har skikkelig Kurdistan følelse akkurat nå. Jeg stodd opp også kom jeg rett ut i verandaen ut i det deilige sommerværet. Jeg har ligget her i kanskje et kvarter nå og jeg føler at jeg kommer til å koke snart om jeg ikke går inn. Utrolig deilig å endelig kunne kjenne slik varme mot huden i år! Håper dere også, hvor enn nå i landet er har like bra vær! Under har dere bilder av Rita, jenta jeg holdte sminkekurs for et par uker siden. Nydelig jente, med god personlighet! Det jeg vanligvis gjør når jeg holder slike kurs er: Å lære de basice ting om sminke, gå gjennom demers sminke, anbefale de produkter, lære de enkelte sminke tekkniker. Til slutt får deltageren velge et sminkelook som jeg skal gjøre på henne og samtidig lære hvordan de selv kan gjøre det. Siden Rita er ofte på Scenen og synger. ønsket hun sterk sminke som kunne markere hennes øyner og lepper. Sminken var litt sterkere i virkeligheten, bildene ble litt lysere enn forventet. Men, hun var uansett veldig fornøyd med kurset og ikke minst det nye hun lærte av meg. Det eneste punktet jeg masset mye til henne om var : Øyenbryn. Når dere går gjennom bildene, kan dere selv se hva øyenbryn kan gjøre med et ansikt! Hun hadde verken nappet øyenbryn eller farget over de. Nå håper jeg selvfølgelig at hun har gjort begge deler slik som vi ble enige om. I og med at hun hadde utrolig rent og kvisefrihud, mente jeg at det eneste som manglet da var en fin øyenbrynsform. Fordi da slipper hun faktisk å bruke sminke i hverdagen, med den huden hun hadde! Rita, du trenger egentlig ikke sminke, for nydelig er du uansett!:D

Skulle egentlig holde et kurs i dag, men det ble endringer i siste lite. Kurset holdes derfor på søndagen!;)

Nydelig hva?

-Gilan

19 kommentarer

kjempe fint sminka!! og nyydelige bilder ! :-)

Hun er allerede vakker men må si at øyebryn gjorde virkelig en forskjell,

itillegg er du en utrolig nydelig jente, du er så god forbilde for andre orientalske jenter, du er den eneste blogger som ikke knipser og poserer med lettkledd klær eller med andre ord private bilder, det har jeg stor respekt for! all respekt til deg!

ramdan mubarek og kos deg videre i det nydelige været

Nydelige bilder.. kan du gi tips hva du har gjort her? misunner ....

iraker: Ikke sant, nydelig skapning!

Tusen takk vennen min, utrolig koselig med en slik kommentar! Jeg er glad for at jeg klarer å skille meg ut på denne måten som du nevner og glad for at det er noen som faktisk merker det:) Ønsker deg og dine også en fin dag - ramadan mubarek habibti!

Marie Oma: Tusen takk!

Hun så helt annerledes ut med sminke :) Du er utrolig flink med sminke :)

Utrolig fin hun ble. Du er flink:)

ikkesupermamma: Tusen takk!

Johanna Sollund: Ikke sant, tusen takk!

Veldig fin hun ble :) lurer på hvor mye kurset koster og eventuelt hvor lenge det varer ? takk for svar :)

Alle kundene du sminker ser ut som deg selv. Ganske ekkelt!

Slav Gilan. Dast xosh gelek can bo. Men ville bare vite hvilken øyebrynspenn du brukte på henne og evt nr eller farge?

Takk for svar :)

Tara: Hei, Jeg har brukt en øyenskygge fra Mac med navnet : Omega. Med et øyenbrynsbørste:=)

Sara: HEHE. Ok! ;p

Anonym: Hei, det kommer veldig ann på hva du ønsker å lære og hvor mye tid du trenger. Men de vanligste kursene holdes i ca 2 timer og koster fra 800 kr:)

VildesEveryday: TY;)

Skriv en ny kommentar