hits

CUSTOMER: Party hair and makeup!!

Her sitter jeg og skriver til dere mens jeg venter på Carolina, som skal være hos meg om ikke så veldig lenge for en sminnke kurs! Gleder meg, for det å lære andre om sminke er noe av det beste av det beste jeg vet om! Jeg ser aldri på det som jobb, i hvertfall når jeg holder det hjemme hos meg. Det er som å ha venniner på besøk for å snakke om sminke. Tenkte å dele et par bilder av ei nydelig Kurdisk kunde jeg hadde for et par uker siden med det samme. Hadde helt glemt at jeg var ferdig med disse bildene! Dagen hun var hos meg, kom hun med to andre jenter. Alle tre skulle ha hår og sminke! Dette er ei av de jentene, resten av bildene av de to andre jentene, deler jeg senere engang med dere.
Jenta under, sa hun alltid hadde sleit med å få til fine oppsett i og med at hun 1. hadde kort hår 2. Tynt hår. Etter mye diskusjon frem og tilbake, kom jeg med et forslag til henne. Jeg brukte en stor hår donut på henne, slik at jeg kunne bruke hennes eget hår til pynt bare. Hvis jeg hadde lekt for mye med hennes hår, laget volum med det osv, ville jeg da ikke hatt så mye igjen til å pynte håret med (om dere skjønner?). Derfor tenkte jeg at en stor hårdunt var tinget for hennes tilfelle! Hun trodde ikke sine egne øyne når hun så hva jeg fikk til. Hun ble kjempe fornøyd, noe som gjorde lille meg utrolig glad!:D

Jeg har forresten en spørsmålsrunde på gang. Klikk HER for å komme til innlegget. Bare så det er sagt, upassende og barneslige spørsmål slettes med engang:)

Nydelig jente, eller hva? :D
-Gilan

8 kommentarer

Wow nydelige farger, updo, makeup og jente :)

Skikkelig fin håroppsett! smelter :O <3

Shit hun var pen! :)

Wooow Nydelig 😊

Skriv en ny kommentar