hits

OUTFIT: Windy summer days

God tirsdag dere! Håper alle dere har hatt en bra start på uken i går. Jeg har jobbet på dagen i går og brukte resten av dagen på å handle in mat, lage middag osv. Forresten så møtte jeg to av mine lesere i går. Hun ene kjente meg igjen på jobb kom bort å hilste, mens henne nr to så jeg der vi handlet mat. Utrolig hyggelige jenter, så heldig jeg er som har slike lesere:) Og det  å bli lagt merke til er ganske spesielt, hihi. For de av dere som har spurt om hvordan jeg liker det når mine lesere kommer bort å hilser når de ser meg ute så er svaret: Jeg elsker det!

Sånn utennom det, så skal svarene fra spørsmålsrunden spilles inn sammen med Dino. Slik som vi gjorde det siste, overrasket over at nesten alle ville ha video. Så, nå skal vi bare finne en tid i disse dager til å lage videoen. Under har dere forresten et anntrekk jeg hadde for par dager siden, det blåste veldig mye den dagen, så man kunne verken gå med eller uten jakke. Varmt, men kjølig når det blåste. Da valgte jeg å bruke trench coaten min sammen med antrekket jeg hadde den dagen. Bildene er tatt av Asma;)

TRENCH COAT: Zara // KJORTE: Bik Bok // BLONDE SKJØRT: Bik Bok // SKO: London // HÅRPYNT: H&M

Syns?

-Gilan

22 kommentarer

så fint det var!: )

ooo xode, søøøøt som alltid <3 <3 <3

kjempefint! Du er så pen!!

Caroline: Tusen takk, pen er du selv:)

Kaisa Elise: Tusen takk søta§

Victoria: Tusen takk:)

Asma: Pga bildene vettu, lurer på hvem som har tatt de hihi<3

Marie Oma: Tusen takk!

sykt fine bilder !

les gjerne bloggen min:)

Tiffany Gnaly: Tusen takk for det søte deg!

silje: Tusen takk :)

Lone Hansen: Thank youuu!

Hvis du fikk velge å operere/endre på utseende ditt, hva Ville du endre på Gilan.

jeylan: Ikke noe spesielt egentlig, for hvis det var noe jeg var super ufornøyd med, så ville jeg nok ha fikset det for lenge siden;) <3

Kanskje ho skal endra på høyden :)

Lolita: hehe. Er super fornøyd med alt jeg, først av dem alle er høyden;)

Skriv en ny kommentar