hits

FAUX

Hva i all verden er det som feiler meg? Tror jeg må til legen, så snart så mulig for å finne ut av hva problemet er og hvordan jeg kan bli som før igjen. Jeg våknet klokken 09.00 i dag og det sammen gjorde jeg i går også, noe jeg også har gjort veldig ofte sånn generelt i det siste. Helt utrolig for å være meg. Jeg er en skikkelig sovemenneske, om ingen vekker meg og jeg har fri så kan jeg faktisk sove til klokken 14.00! Men det med at jeg våkner så tidlig som klokken 09.00 nå og ikke klarer å sove igjen, så må det da være noe galt med systemet. Haha, må innrømme at det er utrolig deilig å våkne så tidlig, for da har man hele dagen på seg. Men for å være meg og hva jeg er vant til, så er det små rart. Jeg tror hovedårsaken til det her er de arbeidere som driver å bygger en skole utenfor, de bråker fra klokken 08.00 hver eneste dag. Det er kanskje det som har ødelagt søvnen min totalt?:/ hum.. no good. Kanskje dette er en tegn på at jeg faktisk er blitt voksen? haha men, uansett så skal jeg prøve å være flink og utnytte disse timene til fornuftige ting! Fordi i dag skal leiligheten vaskes, så skal Dino hente billetene våre til Anfield, så kommer han hjem og da skal vi se Gerrards ærekamp. Etter det om vi skulle rekke, så spiller vi inn spørsmålsvideoen. Så går turen ut med en vennepar + Therese og Alan. Jeg har en spennende dag foran meg med andre ord.

Faux. Dette er da den ene genseren jeg hadde kjøpt for et par uker tilbake, men ikke hadde brukt siden været var så varmt å fint. Jeg brukte den for et par dager siden og jeg elsket den! Varm, myk og god er den å gå i. For de av dere som lurer så er genseren fra Urban, løp å kjøp! Hihi. Senere i dag skal jeg dele detalje bilder av sminken jeg hadde den dagen:) Nå må jeg sette i gang med det jeg skal, slik at jeg rekker å gjøre det jeg skal og kanskje får en halv time på meg til å klippe den nye hårvideoen;)

Må forresten få nevne dette: I går ble jeg kjent med tre andre av mine lesere som kjente meg igjen ute. Så nydelige og hyggelige dere er:) Utrolig hyggelig og spesielt å bli gjenkjent og ikke minst få så mange fine tilbakemeldinger, det setter jeg virkelig stor pris på jenter

På disse bildene her hadde jeg ikke klipt håret mitt enda, for å si det sånn.. nesten alt det mørke som var nede er borte nå. Haha, søsteren min fikk sjokk når hun så det i går. Men utrolig deilig med akkurat passe lengde og kjenne at håret ser litt friskere og tykkere ut.Dette blir en bra dag, det regner det regner det regner:D I love it.

Hvordan ser planen din ut for i dag?
-Gilan

3 kommentarer

Er ikke det bare bra? LOL

Skriv en ny kommentar