hits

I love my work

Fra og med denne torsdagen er jeg full i gang med styling av bruder og andre styling kunder. Denne måneden har vært litt stille pga Ramadan: For de av dere som ikke vet det så er det slik at muslimer helst vil unngå å gifte seg eller feste i ramadan siden det er en hellig måned. Jeg er positiv overrasket over hvor mange som har booket tid hos meg i løpet av ramadan til allerede første dag etter ramadanen, Id altså. Jeg gleder meg sinnsykt mye til å kunne møte alle dere og ikke minst hjelpe dere med hår og sminke til den store dagen. Dere skal se ut som prinsesser og bli behandlet som en prinsesse til deres store dag, jeg elsker å ta vare på dere og å få dere til å føle dere som en ekte prinsesse den dagen! Jeg vil også takke alle mine tidligere kunder som bestandig anbefaler meg videre og gir meg muligheten til å få æren til å fikse enda flere bruder. Jeg elsker jobben min og tar aldri i mot en kunde, med mindre jeg vet jeg kan hjelpe henne og få henne til å se ut akkurat som hun beskriver og ønsker. Jeg skal ikke lyve å si jobben min ikke krever så mye. Jeg har hittil møtt på en god del bruder, alt fra stressfulle, til usikre, unge og kompliserte bruder og generelt kunder. Men, det er nettopp denne utfordringen jeg elsker høyest med jobben min. Å få alle fornøyd til slutt, det er ikke lett. Men jeg har vært veldig heldig akkurat her, som ikke har hatt noen klager. Dette er noe som motiverer meg til å kunne møte enda flere, ta nye steg, prøve ut nye oppsetter, møte på nye utfordringer og ikke minst få de fornøyd til slutt!

-> Jeg har fortsatt noen ledige dager i august, så om du skulle ønske en time hos meg for sminke, bilder, hår, begge deler, napping, brud, kurs osv. Så er det bare å sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

-> Til de av dere fra Sverige og Danmark: Jeg trenger minst 1 måned på meg om dere skulle ønske meg der. Dette pga reisetid og planlegging. Jeg rekker dessverre ikke å booke dere inn når dere ikke forteller meg noen uker I forveien. Jeg trenger 1 dag til styling pluss to dager for reise. Det vil si minst 4 dager, for å kunne få det til så må jeg ha tid på meg til å kunne organisere det slik at det ikke krasjer med andre avtaler.Vi ses!

-Gilan

4 kommentarer

Stolt av deg malakam ❤❤❤❤

Hei. Den nederste bilde er så fint, hår og sminken. Kan hvem som helst ha denne looken? Kler det alle eller Skal ma ha spesiell ansiktsform?

Anonym: Hei, tusen takk! Tja, de fleste kan jo ha det om de skulle ønske det.

Asma: Takk malem §

Skriv en ny kommentar