hits

Slik får du lengre hår

Husker dere da jeg nevnte at jeg hadde klippet meg selv for et par dager siden? Under kan dere se før og etter bilder av håret. Bildet nummer en er mye mørkere, så det er litt vanskelig å se, men som dere ser så har jeg klipt en god del. Alle de tynne og brente tuppene er borte og håret føles mye friskere og lettere nå. På bildet nummer to har jeg jukset litt, jeg har dratt hode litt bakover så håret ser lengre ut haha. Jeg elsker langt hår og kommer nok til å ha langt hår i de nest kommende årene også. I en periode hadde jeg skikkelig lyst på kort hår, men i og med jeg har krøller så vil det være utrolig vanskelig å style det. Jeg holder meg derfor til langt hår, men stussing er noe jeg ofte gjør for de av dere som lurer på det. Det er utrolig sunt for håret. Sånn utennom det så vokser håret mitt utrolig raskt, det er derfor ikke noe problem for meg å klippe en god del. Men for deg som sliter med få langt hår kan du lese dette:

For deg som ønsker å få lengre hår, er det utrolig viktig at du husker dette: Du kan få langt hår ved å spare i et år, men da vil håret mest sannsyling se utrolig ustelt og slitt ut. Det er derfor svært viktig at du klipper eller stusser håret hver fjerde måned. Må gjerne gjøre det oftere. Om du har veldig tynt hår fra før av og slitt etter masse farging, kan du klippe en god del, så spare håret. Det er nok et av de måtene som gir best resultat. Men da er det viktig at man holder håret unna varmebehandlinger og kurer det ofte. Eller at man ALLTID bruker varmebeskyttelse før varmebehandlinger.

FØR:

ETTER:Ser ikke håret mye fyldigere og friskere ut nå?:D

Gilan

12 kommentarer

Okey nå vet vi hvordan man får lengre hår, men hvordan får jeg se videoen med spørsmålsrunden. Å vent! Du har jo ikke lagt den ut enda!!!! Jeg husker ikke at du klippet deg for et par dager siden, men jeg husker godt den videoen med spørsmålsrunden du lovte.

Mr GOD: Hei du, nå vet jeg ikke om du er fast leser av bloggen min, men om du hadde fått med deg teksten i innlegge så hadde du fått med deg at videoen kommer når jeg får tid til å klippe den. Delte derfor del en først, når den andre kommer får jeg se når jeg får tid. :)

Wow for et pent hår du har!

Ser at visse mennesker har lite å gjøre. Mr God, du vet at det er hennes blogg og hun velger nøyaktig når og hva hun vil legge ut ikke sant? Makan til lavpanna folk der ute, som bare gnåler bak den lille skjermen sin.

Gilan, jeg synes du gjør en formidabel jobb og elsker bloggen din. Det samme gjør søsteren min også. Stå på, og takk for tipset, nå skal jeg spare til lengre hår:)

God søndag

utrolig fint hår, elsker håret ditt <3 <3

Asma: Tusen takk malem <3

VildesEveryday: Tusen takk for det:)

Heidi: Dessverre..

Tusen takk for det, setter stor pris på kommentaren din:) Lykke til og husk varmebeskyttelse;)

Ha en nydelig dag videre:)

Marte Pettersen: Tusen takk!

malinva: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar