hits

Kunde: Brud

Uslåelig følelse

Dere aner ikke hvor deilig følelse jeg sitter igjen med akkurat nå. Jeg ble ferdig med dagens oppdrag rundt 14.00 tiden i dag og alt gikk som jeg ønsket og bedre. Takket være Gud, har jeg klart å gjøre enda en brud/kunde fornøyd. Dette må være et av de beste følelsene jeg vet om! Vi startet som planlagt og ble ferdig ca samme tid som vi hadde tenkt, det ble verken stress eller noe slik. Vi hadde faktisk så god tid på oss at jeg også fikset hennes søster og mammas hår:) Alt gikk ( alhamdullah) som bruden ville. Den beste delen var det at: Denne bruden mente selv hun kunne være litt vanskelig noen ganger, så sa jeg til henne: "Du kan velge mellom å ikke se i speilet til det meste er over.. eller så kan du få se i speilet hver andre minutt. Men da vil du bare bli mere stresset av det, i og med de småe stegene ikke vil bety noe til alt er på plass". Da sa hun "Gilan vet du hva, jeg har sett hvordan du jobber, så jeg skal la deg gjøre hva du vil, så ser jeg når alt er på plass." Tro meg når jeg sier det dere, når hun så seg i speilet fikk hun helt sjokk, haha. Det første hun sa var "AHHH, jeg elsket ansitket mitt" Da lo jeg og hennes lille søster godt av henne. Hun klemte meg flere ganger og sa hun var super fornøyd og det var akkurat slik hun ville se ut. Ah, så lettet jeg ble da hun sa det. For da tenkte jeg " nå kommer jeg til å reise med god samvittighet!:D Ah, jeg er ubeskrivelig glad i jobben min. De fleste brudene har jo som regel drømt om denne dagen og det at man kan være en del av det  og å gjøre det enda mere spesielt for de er helt sykt. Under har dere forresten et par bilder søsteren hennes tok av oss med Iphonen min idag. Flere bilder skal hun sende til meg når hun har selv har fått de fra fotorgrafen.

Oi, så først nå at det jeg skrev over så ut som en novelle, MEN jeg kan si at det var dagens novelle med happy ending! Jeg gleder meg synsykt til å reise i morgen, komme hjem og fikse enda flere bruder og fest kunder. Ah, I´m in løveeee. Nå skal jeg begynne å pakke sakene mine til i morgen jeg, så jeg slipper å stresse med det i morgen. Ikke det at jeg har så mye å pakke, siden planen er å ta med tomme kofferter (håper ikke Dino leser dette) og komme hjem med stappfulle.  Senere blir det enten trening, eller så skal jeg se Dino spille fotball. Under har dere

Om DU skulle ønske å bestille en time hos meg for test, napping eller sminke så kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com
Nydelig, eller hva?:D

-Gilan

11 kommentarer

Så utrolig fin hun ble!

Veldig nydelig! Du er jo så flink, ikke rart du får så gode tilbakemeldinger og fornøyde kunder :-)

wooooow nydelig <3 <3

Gilan? Hvordan fant du ut at du ville bli makeup artist? Å var du så god til sminke i starten?

You are amazing! :) love your work. wisht that i could be so good at makeup. You have to do my makeup for my big day, but the problem is that you live in norway and i live in sweden. And maybe my wedding will be in kurdistan. You gotta fly to kurdistan then to make me ready! :) my future husband will pay for your tickets haha :D are you in?

Det ble kjempe fint... som vanlig ;)

Phuong Dang: tusen takk

sh: hello! Well thank you for that:) hehe offcourse! I would love to do that, but you have to tell me that at least 1-2 month before;) hahah:):)

Anonym: hei! Det var nok for 2-3 år siden! Nei, jeg var ikke flink til å begynne med, men jeg presset meg selv og øvde hver eneste dag på nye ting for å komme til hvor jeg er i dag.

Skriv en ny kommentar