hits

Kunde: Brud styling

 God morning beauties! How are you today? Utrolig deilig å våkne til det nydelige været. Jeg har vært ute i verandaen i ca 1 time, bare ligget der å nyttet den nydelige blåe himmelen. Jeg har fikset neglene mine og er nesten ferdig med å pakke ut koffertene. Nå som jeg har pakket en del av de ut, merket jeg at jeg hadde skjøpt en god del denne gangen som jeg helt sikkert vet jeg komme til å bruke masse fremover. Ikke som forrige gang, nesten 50% av det jeg kjøpte sist, ligger fortsatt i skapet med lappen på. Jeg har tatt bilder av en del for dere, men det var så utrolig mye.. så det kommer nok til å ta litt tid til jeg får tid til å overføre de osv. Jeg må også dele innkjøpet i forskjellige kategorier, slik at det ikke blir too much og kaotisk i innleggene. Jeg har forresten fått tilsendt et par bilder av flinke fotografen Angelie, det er fra et par uker siden når jeg hadde en brud. Hun var tilstedet som fotograf, det er samme fotograf som tok våre bryllupsbilder. Utrolig filnk og talentfull jente som catcher de beste momentene;)

Sånn utenom det over og under, så venter jeg på min bedre halvdel akkurat nå, Asma haha.. som skal være hos meg ganske snart. Føles som jeg ikke har sett henne på evigheter! Jeg og henne har faktisk vurdert en ferie sammen i ganske lenge nå, men vi vet bare enda ikke hvor og når. Får håpe at vi klarer å finne ut av det mens hun er her i dag. Når jeg var i Liverpool tenkte flere ganger at det var det perfekte stedet for meg og Asma, men vi får se hvor vi ende. Kos dere masse i dag også høres vi!


Syns?

9 kommentarer

Wow! Hvilken skole har du gått på og linje :)?

Så utrolig nydelig brude makeup :)

Gleder meg til å se bilder fra Liverpool turen deres . Jente tur er jo knall kjekt .

wo0o0ow Nydelig <3

Hva slags varmebeskytellse bruker du ?

Hei :/

Hvis jeg skal krølle håret som som den videoen du la ut, går det ann hvis jeg har en litt tykk form på rettetangen? Og det er så vanskelig å få retta det håret forran.. Har du en lettere måte å gjøre det på :((( får det nesten aldri til jo :/

Utrolig fin makeup og flotte bilder!

Tusen takk dere:)

Skriv en ny kommentar