hits

Sminke & hårmodeller søkes!!

Da har jeg endelig fått tid til å dele denne gode nyheten med dere. Det er flere som bestandig spør meg om jeg kommer til å trenge jenter som kan stå som modell for meg. I og med jeg er ute etter noen med spesielle trekk, tenkte jeg å kjøre en søknadsprosses for modeller jeg kommer til å bruke som brud- hår og sminke - party looker. De fleste kundene mine har ønsket nesten det samme når det kommer til hår og sminke. Derfor er jeg på jakt etter noen der ute med litt  spesielle ansiktstrekk som tørr å bli sminket, og som vil la meg bruke bildene i ettertid for visninger på blogg og facebook! Som takk får du som blir valgt 5 fullredigerte bilder fra shooten. Det vil mest sannsylig også bli filmet, som da kommer til å bli publisert her på bloggen min ( dette kan også innebære filming/bilder med uten sminke, men kan diskuteres ). Det er derfor utrolig viktig at dere er klar over dette før dere kontakter meg.

Slik melder du deg på: 

1. Skriv " mail sendt" i kommentarfeltet
2. Marker mailen med modell  til:  gilan@gilmakeup.com
3. Skriv kort om deg selv, send ved et par bilder (helst så naturlig så mulig sminket eller uten)

Jeg tar i mot alle søknader, UANSETT nasjonalitet, hudfarge og ansiktsform etc. Du trenger heller ikke å ha modell erfaring, eneste viktige er at du ikke er for sjenert foran kamera. Det vil selvfølgelig være fokus på ansiktet og hår, så om du dropper denne muligheten pga du tror du er lav, overvektig eller tror er for tynn, så må du bare slenge over søknaden din! Jeg er litt usikker på hvor mange jeg kommer til å trenge, men jeg kommer til å se over alle søknadene og velge ut fra det. De som blir besvart kommer med videre og hvis ikke så håper jeg dere forstår at jeg ikke kan besvare alle. Derfor kommer jeg kun til å besvare de som blir tatt ut. Det jeg kan love dere er at de som blir tatt ut for en kjempe fin opplevelse, noen gode minner og et par kuler bilder med en litt annerledes look:)

Dette kommer til å foregå i Oslo.
LYKKE TIL!

-Gilan


44 kommentarer

Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å bli med, men hvor i landet er dette snakk om? Må vite om jeg må reise osv før jeg kan melde meg på :))

Hvor vil dette foregå? (Er vel liten vits for meg å søke uansett, med tanke på at jeg bor i Harstad, nord i landet)

Oi så spennende! Hørtes veldig morsomt ut :-D

ingvild: Det kommer til å være her i Oslo, siden jeg bor her:)

Sirianna Sevilhaug: bare å melde seg på;)

Ingrid Vik: Oslo!:D oi.. Det er kanskje litt for langt unna!

ååå det blir spennende :)

Æææ, håper du finner noen SUPER vakre modeller, Gilaaaaan<3

Hanne Wessel Egge

Hanne Wessel Egge

Mail sendt :) Spennende!

Skulle gjerne meldt meg på, men bor litt for langt unna dessverre :/

Noe aldersgrense? :)

Mari: helst 14 pluss

Vil gjerne, for har vært hårmodell før, men bor for tiden i Tromsø :/

Victoria Karlsen

Victoria Karlsen

Sendt inn mail!! :)

Mail sendt :-)

KLIKK - SENDT

Hei Gilan =)

Vil først og fremst si at du har en veldig fin og ryddig blogg. Syns du er veldig dyktig og ikke minst kreativ. Har begynt å følge med på bloggen din sånn smått i det siste. Men et tips til at du kan bli enda bedre er å se over skrivefeilene litt her og der. Noen ganger kan det være litt vanskelig å forstå hva du mener...ellers er alt veldig bra ;)

Anonym: Hei og tusen takk for tipset! Lover å bli flinkere på det, har som regel dårlig tid når jeg skriver, kan derfor komme noen feil her og der! Men igjen, takk ;)

Hei gilan.jeg har mailet deg men hakke fått noe svar av deh kunne du være så snill å svare meg det er noe veldih viktig !!

Hei gilan.jeg har emailet deg om noe veldig viktig kumme du være så snill å svare meg.

kurd jente.: Med hvilken mail adresse?

*sendt*

Hei. Jeg har gjerne lyst til å melde meg på ,men jeg er ikke en person som ofte leser blogg, så jeg ble litt usikker nå på hvordan jeg skal melde meg. Kunne du forklare det litt bedre her ?

Kazhan.kk@hotmail.com

Merve: Du kan bare sende meg en mail på gilan@gilmkeup.com med bilde og kort info om deg:)

Er det forsent å melde seg inn på mandag 02.08?

Mail sendt

Sendt :)

Sendt!!!:D

Hei Gilan har du kik????

Høres gøy ut. Dumt jeg bor så langt i fra :(

Mail sendt :)

Gilan jeg har sendt deg email men hvet ikke hva som er feil emailen er jo riktig som jeg har brukt (gilan@gilmakeup.com)?? Finnes det noen andre veier son jeg kab kontakte deg på ex facebook??

kurdish girl: Hei jeg har sett mailen din men har ikke fått tid til å svare:) skal prøve å svare deg i løpet av i kveld!

Mail sendt<3

Okei thank you :)

Mail sendt :)

Skriv en ny kommentar