hits

CUSTOMER: Eyebrows before and after

Good morning, girls! Kom nettopp inn etter en deilig frokost på verandaen sammen med Dino og Tommy. Det må være noe av det beste i verden, å spise frokost ute i solen, Deilig! Om et par timer skal jeg prøve å komme meg på trening, så skal jeg hjem igjen så deretter dra å se Dino spille fotballkamp rundt 19.30 tiden. En spennende dag i vente med andre ord.

Under har dere bilder av ei vennine av meg (Heidi)  som var på besøk hos oss sammen med sin samboer Karzan for et par dager siden. Det er som regel øyenbryn jeg legger merke til når jeg blir kjent med nye mennesker, med en gang jeg så henne og snakket med henne tenkte jeg: Heidi, dine øyenbryn må jeg fikse! Det har så utrolig mye å si hvordan dine øyenbryn ser ut, det former jo hele ansiktet og riktig form på øyenbryn kan faktisk få en til å se flere år yngre ut. Heidi hadde litt problemer med selve formen. Jeg måtte derfor nappe henne først, så prøve å tegne på de slik at de skulle se mest mulig naturlig ut.

Jenter, en ting er veldig viktig at dere husker på: Selv om du har lyst hår, bestyr det ikke at du kan spare dine øyenbryn eller spare på barten. Det er synlig og du ser bare ustelt ut når det spares på. Hvis dere ser på bildet nummer to av Heidi, skjønner dere hva jeg mener. Sliter du med samme problemet som Heidi, så kan du først nappe de, så tegne over formen du har nappet brynene dine til. Det at du sparer på øyenbryn får deg først og fremst til å se eldre og ustelt ut også vil du heller ikke klare å tegne fint på de når du ikke har en form du skal følge.Syns?

10 kommentarer

åååå stor forskjell, det ble utrolig fint :)

Hei gilan :) resultatet ble kjempefint, en ting jeg har lurt på en stund er hvilke øyenbryns produkter du bruker når du fyller inn? Det ser veldig naturlig ut! Setter pris på svar :)

Mona: Hei, jeg har brukt en vanlig øyenskygge fra Mac med øyenbrynspensil.. så brukte jeg øyenbrynsgele:)

VildesEveryday: Tusen takk!

Asma: Tusen takk;)

Beauty by Tina: Tseun takk !

Skriv en ny kommentar