hits

Yesterday's outfit!!!

God morgen dere! Håper alle dere har sovet godt og ikke er overtrøtte som meg nå. Vi la oss lenge før hva vi er vant til, men av et eller annet grunn så klarte jeg våkne flere ganger og de timene jeg sov var ikke de beste søvntimene i mitt liv. Men, det positive er at jeg våknet frisk og vedsiden av verdens beste mann! Så da har gårsdagens søvn ikke helt klart å ødelegge denne nydelige dagens for meg. Det er forresten utrolig gøy å se hvor mange av dere allerede har sendt meg mail for å stå som modell for meg. Jeg gleder meg til å sette meg ned å gå gjennom de, mange søte jenter å velge mellom. This is gonna be hard but fun! Om du ikke har fått det med deg kan du klikke HER for melde deg på!

Så tilbake til gårsdagens antrekk. I går hadde nesten bare nye klær på meg, utrolig deilig å sette de nye klærne sammen og finne ut av hva som passer til hva. Selv om det kan ta flere skift og mye frem og tilbake hos meg. Men jeg endte med antrekket under i går, jeg må forresten si at jeg er helt forelska i hatten min! Det blir nok flere hatt-innkjøpt i fremtiden.

Hatt: Topshop // Genser: Primark // Shorts: Bik Bok // Belte: Cmyk //

Syns?

10 kommentarer

Så fint! Du er kjempepen:)

Sykt fint! Du er skikkelig pen :)

Veldig fine bilder:) på det bildet nr 2 til høyre (ikke for å være frekk eller noe) så ser man en liten søt babymage, hehe sikker på at du kke er gravid? I så fall så hadde det vært gøy!! Hehe håper du ikke ble fornærmet... Følger med bloggen din hver dag og du er veldig flink i arbeidet ditt!!! Stå på! Klem :)

Marie Svardal: tusen takk!

Catharina Austad: tusen takk!

Anonym: Hehe tusen takk for det. Men det er nok ikke magen min, det er bare shortsen som har hengt seg litt opp. Du ser jo at den ligger for langt nede haha:) Men uansett takk for fine ord ooog jeg tror det er litt for tidlig for barn nå<3

Vakreste Gilan <3 <3 <3

Utrolig pen jente er du. Du kler jo alt!!

Mariam: Tusen takk for det:)

Skriv en ny kommentar