hits

Du er savnet...

Det går ikke dager uten at jeg tenker på deg.. ser bilder av oss sammen og feller tårer for deg.. Haha! Neida. Så dramatisk og ille er det nok ikke men, jeg må helt ærlig innrømme at jeg savner det brune håret mitt. Jeg satt og så gjennom bildene mine med brunt hår istad og tenkte.. hvorfor i all verden farget jeg håret blond? Så kom jeg på at: Jeg alltid har vært glad i å farge håret og ikke minst endre på mitt utsendet fra sesong til sesong. Selv om jeg vet det ikke er så veldig sunt for håret. Nå som høsten nærmer seg, kjenner jeg at jeg kanskje hadde vært lykkeligst med det brune håret jeg hadde. De bildene under er fra ifjor, da hadde jeg utrolig friskt og langt hår. Jeg hadde kanskje ikke farget det på et år, så den fargen på lengden var fra den mørkebrune fargen jeg hadde fra bryllupet mitt. Jeg hadde bare lot den lysne seg. Nå som jeg også ser etterveksten min, angrer jeg på at jeg i det hele tatt farget håret. Jeg tror kanskje jeg skal prøve å gå tilbake til min naturlige hårfarge, selv om det kommer til å bli en lang prosses. Jeg føler jeg ser freshere ut med brun farge, eller det bare meg som tror det tro?

God natt brune håret mitt.. vi ses nok snart igjen<3

Hva syns du er finest på meg?

23 kommentarer

Syns du er vakker uansett

du er flott med begge deler :D

Du lignet sykt på Tara Lina på det bilde der du hadde håret fremfor ene øye. Kjempefine bilder!! :)

Det ser nok mest naturlig og fresht ut med brunt hår, men du kler kjempegodt å være blond også. Synes ofte at jenter som er naturlig mørke i håret ikke kler å bli blondiner, men du er et unntak (det kommer nok av at du ikke har farget hele håret blondt slik som mange gjør, men har brunt under). Som de sier; alt kler den smukke! ;) Og forandring fryder, så jeg synes du bør farge det brunt til høsten :) Jeg har hatt blått, rosa, rødt, mørk blondt og lysebrunt hår, og nå har jeg mørkebrunt som er min naturlige farge, og det er helt klart det som kler meg best :p Men fyyy så slitt håret blir av så mye farging, gleder meg til mitt tykke naturlige hår har vokst heeelt ut igjen! PS: Er forresten kjempemisunnelig på krøllene dine. Hater å ha så rett og livløst hår :(

Du er selfølgelig vakker uansett, men synes du kler brunt bedre:-)

Veldig kul blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspirert når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat deltatt i en dødsbra konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?

Anonym: Tusen takk, syns det selv tror jeg :o

Sarah: Hehe, tusen takk for denne fine kommentaren søte deg! Jeg skal se hva jeg ender med til høsten, problemet er som du sier det at håret blir mer og mer slitt av at vi farger det så mye! Men, igjen takk !

silje: TUSEN TAKK, å hvem er hun`?

Kaisa Elise: tusen takk, ååh vanskelig!

Elida Storrød: Tusen takk for det søte deg!

farg håret ditt brunt, du kler det kjempe mye, savner det

så fin hårfarge :-) den fargen kledde du skikkelig :-) du burde farge håret ditt slik igjen :-D <3

Jeg synes uansett om du er blond eller brunt på håret såå er du utrolig vakker <3 <3

farg den rødt? ja kanskje blond var for mye, men fin var den vel, brun er vakkert, ta rødtbrunt. :D

Synes det er finest med brun :)

RINE: ah, elsker rødtbrunt:O

Hun er en "komiker" ;P

Hva brukte du i håret ditt for å få sånn caramel brun farge? elsket det! Du kler alt =)

Skriv en ny kommentar