hits

Today's outfit

Hei jenter! Her sitter trøtte Gilan og gjesper etter en lang natt med lite søvn. Jeg og Dino dro på trening i går kveld rundt 20.30 tiden, før det drakk vi kaffe uten å tenke på kosekvensene av den stygge, svarte, smaksløse drikken haha, neida. Både jeg og Dino er veldig avheninga av kaffe før trening, men det ble kanskje litt for mange kopper i går i og med søvnen hadde forlatt oss helt. Vi har begge problemer med å sove sove når vi drikker kaffe om kvelden. Så deilig er det ikke når man skal på jobb dagen etter. Under har dere to bilder av antrekket jeg har på meg i dag. Vet ikke om jeg kan kalle det antrekk engang.. med tanken på at jeg kledde på meg i søvnet og lettet desperat etter varme klær, ettersom Dino sa det var litt kjølig ute. Men behagelig er det:) 

For de av dere som bestandig spør meg om spørsmålsrunden del 3, så har jeg helt ærlig ikke hatt tid til å gjøre den ferdig. Er for opptatt av andre ting og klarer så vidt å gi litt av tiden min til blogging i hverdagen. Men, lover å bli ferdig med den snart:)

 Senere i kveld skal jeg dele en 1940- tallet sminke look med dere, noe som kommer til å være inn denne høsten i sminkeverden! Noe jeg elsker!:D KJERF: Pices // CARDIGIAN : Atmosphere // JEANS: Pull and Bear // Watch: Mac // 

Syns? 

11 kommentarer

elsket antrekket ditt!! :-D <3

Tuuuuuusen takk for alle de fine kommentarene dere<3

stilen din er så flott!

Skriv en ny kommentar