hits

Brud: Hår og sminke (testdag)

Da var endelig de bildene fra foregår klare til å bli delt med dere. Dette er da den kommende bruden jeg skrev om for et par dager siden med navnet Meryem. Hun gifter seg rundt august neste år og var hos meg for test av hår og sminke. Meryem er utrolig naturlig av seg som mange andre og ønsket mest mulig naturlig men markert sminke og hår/oppsett. Hun ville ha håret halveis opp foran og bevare på lengden bak.  Siden det var hennes første gang hos meg, kunne jg ikke gjøre så mye med hennes øyenrbyn i og med jeg skulle sminke henne. Men vi kom frem til at hun måtte spare de, slik at jeg kunne nappe henne et par dager før bryllupsdagen for å fremheve øynene hennes bedre og gi dem en liten løft. Som dere ser så tok jeg bare å tegnet over hennes bryn da, for å gjøre dem i det minste litt tykkere slik at de ikke skulle se for korte og tynne ut i forhold til hennes øyner. 

Etter at jeg ble ferdig på jobb idag gikk jeg innom Kicks på Gunerius og handlet sminke. Fikk hjelpe av gode og flinke Avin, der får du service skjønner du! Hva jeg kjøpte og hvofror, vil komme i eget innlegg:) Nå må jeg drikke ferdig kaffen min fordi straks skal jeg og mannen min på trening, så skal jeg lage kurdisk middag til oss! Brinc u afka bamiya:DHva syns du ?

26 kommentarer

Wow, så nydelig!

Nydelig!! Håret var veldig pent, kanskje litt for enkelt for min del, men smak og behag! Elsker sminken!!

Nydelig :)

Ufattelig nydelig hår!

Nydelig jente stylet av en enda nydeligere jente:D nam brinc u afka bamya:D du glemte gosht haha:)

Kjærevene så utrolig nydelig! Skal jeg gifte meg noen gang (noe jeg ikke skal- ha ha) så skal jeg se akkurat slik ut på håret!

Chend can bi! Flinke deg Gile <3

Do you take money for these "testdays" ? Or is it free?

kjempefin brud :D

forrsten: du kunne ikke postet noen kurdiske oppskrifter på bloggen vel? eller fortelle meg om en nettside med kurdiske oppskrifter, viss du kjenner til en?

irina hanssen: Takk takk:D

Sarah: Hei, tror kanskje ikke jeg er den beste på oppskrifter.. men det er jo bare å google det, kanskje noe dukker opp:D

Sh.: No, its not free:)

Sozan: Tusen takk soz!

Elin Slåen: hahaha, you never know:D

layla: Hehe, gelek supas:) hahah det skulle være med gosht i afk:D

Emilie Helgesen: Tusen takk!

Mia Toft: Tuse takk!

Ida Vinda: Hehe, var slik hun ønsket det:)

Silje Jensen: Takk!

Karina Larsen: Tusen takk!

Lill Falch: Takk!

Skriv en ny kommentar