hits

Pakistansk kunde: fest hår & makeup

Mens jeg satt å valgte bilder av denne skjønnheten til dette innlegget, tenkte jeg herre Gud så vakker hun er. Roshin altså, helt utrolig hvor pene trekk denne skapningen hadde! Dette er da en kunde av meg som var hos meg tre dager etter hverandre for hår og sminke. Bildene under er fra dag tre når hun var hos meg. For å se bilder fra dag en kan du klikke HER. Grunnen til at jeg hoppet over del 2 var fordi jeg ikke hadde bildene tilgjengelig, siden jeg tok de med Dinos kamera. Så de bildene kommer nok i løpet av uken. Som kanskje mange av dere merket, så hadde hun oppsatt for dag en og det var rett og slett fordi hun hadde noen detaljer på drakten som hun vill vise frem. Under/ dag tre ønsket hun å ha håret løst og stort også gikk vi for smokey eyes med gullglitter for å matche hennes svart/gule kjole. Dag to ble det halvveis opp og halvveis ned. Nydelig jente og hærlig kunde.


Nydelig ikke sant?:D

19 kommentarer

Når kommer spørsmåla du ikke har svart på

Wow! elsker guttdetaljen under lineren!<3

Nydelig

Ohh herregud såå nydelig!

Åhhh masha allah så fin jobb du gjør. Æ digger stilen og den grønne fargen. Du er så fantastisk gilan stå på. Æ elsker alt du gjør og æ følger med alt på bloggen. Digg Gilan. Kunne ønsket du væt her. Kan du lage et video eller bilder om hvordan du lager den grønne fargen osv. Takk gud at jeg har deg, det er kjempe koselig og hyggelig. God natt for nå

wo0o0ow, mashala hun er nydelig.

Sminken er utrolig fint <3 <3 <3

Hun er så utrolig pen, wow O_O Og du er kjempe flink, elsket sminken og håret :)

Omg!!! Så utrolig vakker hun er. Sminken var PERFEKT. Hvilken leppestift har du brukt på henne her?

Utrolig fint sminket og fin dame :)

tusen takk skal alle dere ha:)

jeg likte spesilet basen/lyse skyggen som du har brukt over hele øyelokket. hva har du brukt? alt i alt så er det viktigste at det ser rent ut selv om det er mye som skjer rundt øynene og det har u klart! stå på! :)

Anonym: Det er prep and primen fra Mac:)

Skriv en ny kommentar